Cadde Merve Boluğur: Bıraksan ayağını bile yıkarım

Merve Boluğur: Bıraksan ayağını bile yıkarım

11.02.2024 - 13:36 | Son Güncellenme:

Önce Murat Dalkılıç, ardından DJ Mert Aydın ile olmak üzere iki evlilik yapan Merve Boluğur, Eser Yenenler'in programına katıldı. Boluğur samimi açıklamalarıyla dikkat çekti. Evliliği 53 günde biten Merve Boluğur "Geyşa olmayı seviyorum" sözleriyle gündem oldu.

Merve Boluğur: Bıraksan ayağını bile yıkarım

2015–2017 yılları arasında popçu Murat Dalkılıç'la evlilik yaşayan Merve Boluğur, Temmuz 2022'de yeni bir aşka yelken açmış, sık sık 'Kocam' notunu düştüğü paylaşımlar yaptığı DJ Mert Aydın ile nikâh masasına oturmuştu. Ancak ünlü oyuncunun mutluluğu kısa sürmüştü.

Merve Boluğur: Bıraksan ayağını bile yıkarım

Haberin Devamı

2 Ekim 2022'de Fuat Paşa Yalısı’nda dünyaevine girip, 23 Kasım 2022'de boşanan çift, ayrılıktan sonra birkaç kez birlikte görüntülense de; ilişkilerine ikinci şansı verdikleri iddiasını yalanlamıştı.

Merve Boluğur: Bıraksan ayağını bile yıkarım

"100 MİLYON TL'LİK TEKLİF ALDIM"

Boluğur, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere yansımıştı. Oyuncu, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet ederek; "100 milyon TL'lik teklif aldım. Dubai'ye gidiyorum, kırmızı halıda yürüyeceğim. Çok güzel olacak. Bol bol işlerim var Dubai'de ve Katar'da. Yurt dışından çok işler geliyor. Ülkeyi terk edeceğim galiba, öyle görünüyor" demişti.

"ÖZEL HAYATIMI DÜZENE SOKMAK İSTEDİM"

Eser Yenenler'in Linç@ programına katılan Merve Boluğur özel hayat açıklamasıyla dikkat çekti. Uzun yıllar çalıştığı için setlere ara verdiğini söyleyen oyuncu "Biraz açıkçası dinlenmek istedim biraz özel hayatımı düzene sokmak istedim çok güzel başardım" diyerek kahkaha attı.

Merve Boluğur: Bıraksan ayağını bile yıkarım


ÜÇÜNCÜ EVLİLİK AÇIKLAMASI

Haberin Devamı

Merve Boluğur konuşmasında "Evet ikinci kere dedim gene olmadı sen biraz taktik ver" dedi. Boluğur "Üçüncüyü de yapacağım bu arada çocuk istiyorum" diyerek şaşırttı.

"GEYŞA OLMAYI SEVİYORUM"

Yenenler, Boluğur'un mükemmeliyetçi olduğunu düşünürken Boluğur, "Geyşa olmayı seviyorum, bıraksan ayağını bile yıkarım" cevabıyla şaşırttı.

"Kendimi ilişkiye adıyorum" diyen Merve Boluğur'a Yenenler'den "İşte yapma onu sal yani kusurlarıyla gelsin adamlar" cevabı geldi.

Merve Boluğur: Bıraksan ayağını bile yıkarım

"SET SAATLERİ ÇOK UZUN"

Programda oyunculuk kariyerini neden noktaladığını açıklayan Boluğur şöyle konuştu:

Biliyorsun ben 17 yaşımdan beri çalışıyorum. Çok yoruldum. Set saatleri çok uzun. Ben de açıkçası biraz dinlemek ve özel hayatımı düzene sokmak istedim. Ufak tefek şeyler yapıyorum. Yakında reklam çekimlerim olacak. Bir de ben müziğe sardım. Eski eşim de müzisyendi, herhalde ondan geçti. Gidip sete uzun saatler çalışmayı istemiyorum. İyi bir rol gelirse koşa koşa giderim. Sadece maddiyat için çalışacak bir kadın değilim.

Merve Boluğur: Bıraksan ayağını bile yıkarım