Cadde Merve Boluğur: Yeni yıldan bol para diliyorum!

Merve Boluğur: Yeni yıldan bol para diliyorum!

03.01.2024 - 07:20 | Son Güncellenme:

2017 yılında rol aldığı 'İçimdeki Fırtına' dizisinden sonra herhangi bir projede kamera karşına geçmeyen Merve Boluğur, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Gazetecileri kırmayarak kameralara poz veren ünlü isim, yeni yıldan dilediklerini de açıkladı.

Merve Boluğur: Yeni yıldan bol para diliyorum

'Acemi Cadı', 'Küçük Sırlar', 'Kuzey Güney' ve 'Muhteşem Yüzyıl' gibi projelerde rol aldıktan sonra uzun süre ekranlardan uzak kalan Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda kameralara yansımıştı.

Haberin Devamı

Oyuncu, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet ederek; "100 milyon TL'lik teklif aldım. Dubai'ye gidiyorum, kırmızı halıda yürüyeceğim. Çok güzel olacak. Bol bol işlerim var Dubai'de ve Katar'da. Yurt dışından çok işler geliyor. Ülkeyi terk edeceğim galiba, öyle görünüyor" demişti.

Merve Boluğur: Yeni yıldan bol para diliyorum

ARKADAŞLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

36 yaşındaki ünlü isim, son olarak geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.

Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de bir süre meydan katında bulunan mağazaları gezip yılbaşı alışveriş yapan güzel oyuncu, daha sonra bir restorana geçip yakın arkadaşıyla birlikte öğlen yemeği yedi.

Merve Boluğur: Yeni yıldan bol para diliyorum

KAMERALARA POZ VERDİ

Restoran çıkışı muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp eğlenceli halleriyle objektiflere poz veren Merve Boluğur, yeni yıl dileklerini şöyle sıraladı:

Haberin Devamı

Yeni yıldan öncelikle bol para diliyorum. Daha sonra huzur ve aşk birlikte gelsin. Umarım 2024 tüm güzellikleri ile gelir.

Merve Boluğur: Yeni yıldan bol para diliyorum

Muhabir arkadaşların yeni yılını kutladıktan sonra meydan katında bulunan yeni yıl köyünü gezen güzel oyuncu, daha sonra kendi aracı ile AVM’den ayrıldı.