Cadde Miray Daner: Bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordum

Miray Daner: Bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordum

15.06.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Dijital platformda yayınlanan 'Kuş Uçuşu' dizisindeki oyunculuğuyla beğeni toplayan Miray Daner, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Diziyle ilgili dünyanın her yerinden mesajlar aldığını söyleyen Daner, rol arkadaşı Birce Akalay’a övgüler yağdırdı.

Miray Daner: Bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordum

Oyunculuğa henüz yedi yaşında başlayan Miray Daner, rol aldığı 'Medcezir', 'Vatanım Sensin' ve 'Saygı' dizilerinde adından söz ettirmeyi başardı. Şimdilerde TRT 1'de ekranlara gelen 'Kara Tahta' dizisinde başrol oynayan Miray Daner, Re Touch Mag dergisinin mayıs kapağında yer aldı.

Haberin Devamı

Genç yaşta başrol oynamanın korkularını yaşamadığını söyleyen 23 yaşındaki güzel, “Rol ayrımım olmadı ama senaryo bir sorumluluk yüklüyor. Oynadığım projedeki 'Irmak' karakteri de genç yaşta hayatın yükünü omuzlamış. Maalesef ataerkil bir toplumda biz kadınlar, hak ettiğimiz saygıyı görebilmek ve özgürce yaşayabilmek için sürekli mücadele veriyoruz" dedi.

"FURKAN'IN YETENEĞİNİ TAKDİR EDİYORUM"

Daner, "Furkan Andıç’la partnersin. Hakkında neler söyleyebilirsin?" sorusuna, "Partnerlerim konusunda hep çok şanslı olmuşumdur. Furkan da severek izlediğim ve yeteneğini takdir ettiğim bir oyuncuydu. İşine olan saygısına, özenine ve azmine bu sette hayranlıkla şahit oldum. Karşılıklı oynadığı oyuncu arkadaşının konfor alanını genişletmek için her zaman elinden geleni yapan ve herkese aynı özenle yaklaşan biri" yanıtını verdi.

Miray Daner: Bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordum

Haberin Devamı

"AŞK ÖZEL HİSSETTİREN BİR DUYGU"

Bir süredir Oğulcan Engin ile mutlu bir ilişkisi olan ünlü oyuncu, "Aşk sana ne ifade ediyor, aşkta mantık mı duygular mı ön planda olmalı?" sorusunu ise şöyle cevapladı:

Aşk sizi geliştiren, ileri taşıyan, kendinizi özel hissettiren bir duygu. Her ikisi de ölçülü olmalı. Yerine ve duruma göre bazen mantık bazen duygusal kararlarla davranmak, saygıyı yitirmemek sağlıklı bir ilişki için son derece önemli.

SEVEN Mİ, SEVİLEN Mİ OLMAK ÖNEMLİ?

"Bir ilişkide en önemli duygu ne olmalıdır, seven mi sevilen mi olmak gerekir?" sorusu da yöneltilen Daner, "Her ikisi de olabilmek; hem seven, hem sevilen. Sevgiyi hissetmek de sevdiğini hissettirmek de önemli" ifadelerini kullandı.

Miray Daner: Bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordum

"DİYET YAPMIYORUM"

Son dönemde verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çeken Miray Daner, "Sadece sağlıklı besleniyorum aslında. 'Beslenme alışkanlığımı değiştirdim' diyebilirim. Tabii ki kendime izin verip karbonhidrat da tüketiyorum, tatlı tabaklarının dibini de sıyırıyorum ama sağlıksız beslendiğimi düşündüğüm günün ardından normal düzenime geri dönüyorum. Onun dışında özel bir diyet uygulamıyorum" şeklinde konuştu.

"DÜNYANIN HER YERİNDEN MESAJLAR ALIYORUM"

Miray Daner, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Tarzıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, ayaküstü soruları yanıtladı. Dijital platformda yayınlanan başrolünü Birce Akalay’la paylaştığı 'Kuş Uçuşu'nun tüm dünyada çok beğenildiği hatırlatılınca, "Çok mutluyum tabii ki, bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordum. İşimize çok güvenip seviyorduk ama tüm dünya tarafından ilgi görmesi çok mutlu etti. Dünyanın her yerinden mesajlar alıyorum. Tabii ki inandığınız bir işin bu kadar başarılı olması çok mutlu ediyor” dedi.

Miray Daner: Bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordum

Haberin Devamı

"ONU TANIDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Birce Akalay’la oynamak çok keyifliydi diyen Daner, "Birce’yi çok seviyorum, hayranlıkla takip ettiğim bir oyuncuydu. Birce ile aynı seti paylaşıyor olmak hem de onun gibi değerli bir insanı tanıyor olmak çok çok mutluluk verici. Hem çalıştığım için hem onu tanıdığım için çok mutluyum” dedi. "Kendinizi dünya çapında tanınır bir oyuncu yapmak için dijital işler sizce önemli mi?" sorusuna Daner,  "Tabii ki. Platform işleri çok önem kazandı bu anlamda. Dünyanın her yerindeki izleyiciye ulaşabilme özgürlüğümüz var, o yüzden evet” şeklinde cevapladı.

"BİR SÜRE DAHA DEVAM EDECEĞİZ"

Furkan Andıç’la başrolünü paylaştığı yaz dizisinin final yapma dedikodularının ardından tekrar devam kararı aldığı haberleri sorulunca, "Güzel sevdiğimiz bir iş yaptık, final kararı alır gibi olduk fakat devam etmeye karar verdik. Bir süre daha devam edeceğiz” dedi. 

Miray Daner: Bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordum

Haberin Devamı

"HER ŞEY YOLUNDA"

Oğulcan Engin’le ilişkisi sorulunca, "Her şey çok güzel gidiyor, her şey çok yolunda” şeklinde cevapladı. Aynı dakikalarda ise Oğulcan Engin, Bebek’te motoru üzerinde görüntülendi. 

Miray Daner: Bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordum