Cadde Müge Boz bebeğinin kalp atışlarını dinledi! 'Heyecan dorukta'

Müge Boz bebeğinin kalp atışlarını dinledi! 'Heyecan dorukta'

23.05.2024 - 11:06 | Son Güncellenme:

2019'da kızları Vina'nın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne baba olma mutluluğu yaşayan Müge Boz - Caner Erdeniz çifti ikinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlar yapan güzel oyuncu, son olarak bebeğinin kalp atışlarını izlemeye gitti. O anlar kısa sürede gündem oldu.

13 Haziran 2019'da emekli basketbolcu Caner Erdeniz ile Barcelona'da evlenen oyuncu Müge Boz, aynı yıl kasım ayında kızı Vina'yı kucağına almıştı.

Haberin Devamı

"VİNA'NIN KARDEŞİ OLSUN İSTİYORUM"

"Siz ikinci çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna da içtenlikle cevap veren Boz, "Evet ikinci çocuk istiyorum. Vina’nın bir kardeşi olsun istiyorum ama bunun için hayırlısı ne zaman olur bilemem" yanıtını vermişti.

"SİZE BİR HABERİMİZ VAR"

Müge Boz, ikinci kez anne olacağını; "Size bir haberimiz var" notuyla duyurdu. 39 yaşındaki oyuncu, hamile olduğunu eşi Caner Erdeniz'e zoom görüşmesinde söylerken çektiği videoyu da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. İkinci kez anne olmaya hazırlanan Müge Boz, bebeğinin cinsiyetini ise henüz açıklamadı.

"HEYECAN DORUKTA"

Doğum için gün sayan oyuncu, son olarak doktor kontrolüne gitti. Bebeğinin kalp atışlarını dinleyen Boz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Heyecan dorukta. Son kontrollerimizi. Şükür her şey yolunda' dedi.

Haberin Devamı

Müge Boz bebeğinin kalp atışlarını dinledi Heyecan dorukta

"MİNNOŞUMUZUN KALP ATIŞLARINI DİNLİYORUZ"

Sosyal medya hesabında 897 bin takipçisi olan oyuncu Müge Boz'un bir diğer paylaşımında ise bebeğinin kalp atışlarını paylaşarak: 'Minnoşumuzun kalp atışlarını dinliyoruz' notunu düştü.

Müge Boz bebeğinin kalp atışlarını dinledi Heyecan dorukta