Cadde Pınar Deniz'den 'Yargı' dizisinden ayrılacağı iddialarına yanıt!

Pınar Deniz'den 'Yargı' dizisinden ayrılacağı iddialarına yanıt!

23.12.2021 - 17:32 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan 'Yargı' yeni bölümleriyle pazar akşamları izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı dizi ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Dizide 'Ceylin Erguvan'a hayat veren Pınar Deniz'in projeden ayrılacağı öne sürüldü. Deniz de sosyal medya hesabından bu konuya açıklık getirdi.

Pınar Denizden Yargı dizisinden ayrılacağı iddialarına yanıt

Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, senaryosunu ise Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı, sezonun en iddialı projeleri arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Mehmet Yılmaz Ak gibi başarılı isimlerin buluşturan Ay Yapım imzalı 'Yargı' dizisinde bir cinayet vakası nedeniyle yolları kesişen bir avukat ile bir savcının hikayesi anlatılıyor.

Pınar Denizden Yargı dizisinden ayrılacağı iddialarına yanıt

'DİZİDEN AYRILACAK' İDDİASI
Her pazar yeni bölümü yayınlanan 'Yargı' dizisi ile alakalı bir iddia ortaya atıldı. Yapımda 'Ceylin' karakterine hayat veren başrol oyuncusu Pınar Deniz'in uluslararası bir dijital platformdan teklif aldığı ve diziden ayrılacağı iddia edildi.

PINAR'DAN SON NOKTA
Güzel oyuncu, hakkında ortaya atılan iddialara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Deniz, Instagram'ın hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"İçinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğum ve son derece keyifle çalıştığım 'Yargı' dizisinden ayrılmam söz konusu değildir. Sizlerin ilgisi sürdükçe biz hikayemizi anlatmaya devam edeceğiz. Sevgiler"

Pınar Denizden Yargı dizisinden ayrılacağı iddialarına yanıt