Cadde Prens Harry'den Meghan Markle'a Prenses Diana benzetmesi: Bunu görmek çok zor!

Prens Harry'den Meghan Markle'a Prenses Diana benzetmesi: Bunu görmek çok zor!

09.12.2022 - 13:16 | Son Güncellenme:

İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılan Sussex Dükü Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle, yaptıkları son hamleyle herkesi şaşkına çevirdi. Yeni yayınlanan belgeselleriyle tüm dünyanın gündemine oturan ünlü çiftten Harry, annesi Prenses Diana'nın yaşadığı paparazzi tacizi ile eşinin internette maruz kaldığı tacizi karşılaştırarak, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Prens Harryden Meghan Marklea Prenses Diana benzetmesi: Bunu görmek çok zor

Milliyet.com.tr
8 Eylül'de 96 yaşındayken hayata veda eden Kraliçe II. Elizabeth'in, geçtiğimiz haftalarda torunu Prens Harry'nin; gelini Meghan Markle'a 'biraz fazla aşık olduğunu' düşündüğü ortaya çıkmıştı. Gyles Brandreth, 'Elizabeth: An Intimate Portrait' adlı kitabında; şu ifadelere yer vermişti:

Haberin Devamı

Torununun Mehgan ile evlenmesine çok sevinmişti. Kraliçe'nin, ikilinin evliliğinin ilk günlerinde ağzından kaçırdığı tek endişe; bir arkadaşına Harry'nin 'belki de biraz fazla aşık' olup olmadığı konusunda merak duyduğunu söylemesiydi. En azından benim bildiğim kadarıyla, bu Kraliçe'nin yeni Sussex Düşesi'ne karşı söylediği tek şeydi.

Prens Harryden Meghan Marklea Prenses Diana benzetmesi: Bunu görmek çok zor

"ELİNDEN GELENİ YAPTI"

Ayrıca kitapta; II. Elizabeth'in, ünlü çiftin Oprah Winfrey ile yaptığı meşhur röportajdan bile etkilenmediği yazılmıştı:

Elizabeth, Meghan'ı seviyordu ve bunu pek çok kişiye de söyledi. Ve müstakbel gelininin hoş karşılandığını hissetmesi için elinden geleni yaptı. Size şunu söyleyebilirim, Kraliçe; her zaman Harry'nin iyiliği için bu röportaj saçmalığından daha fazla endişe duydu.

ANNESİ İLE EŞİNİN YAŞADIKLARINI KARŞILAŞTIRDI

Tüm bunların ardından Prens Harry, dijital bir platformda yayınlanan belgesellerinde annesi Prenses Diana'yı sürekli takip eden paparazzileri, Meghan Markle'ın karşılaştığı internet tacizyle karşılaştırdı.

38 yaşındaki Sussex Dükü, 41 yaşındaki eşinin sosyal medya trolleri tarafından nasıl defalarca hedef alındığını anlattı ve Sussex Düşesi ile sürekli eleştirilerde bulunan sosyal medya kullanıcıları arasındaki ilişkiyi, 'avcıya karşı av' olarak tanımladı.

Prens Harryden Meghan Marklea Prenses Diana benzetmesi: Bunu görmek çok zor

"ANNEMİN ZAMANINDA BU FİZİKSEL BİR TACİZDİ"

Harry, "Annemin zamanında bu fiziksel bir tacizdi; kameralar yüzünüzdeydi, insanlar sizi kovalıyordu. Paparazziler hala insanları taciz ediyor, ancak taciz artık daha çok internette var" diye konuştu ve ekledi:

Haberin Devamı

Hayatımda sevdiğim başka bir kadının daha bu çılgınlığı yaşadığını görmek çok zor.

DailyMail'de yer alan habere göre; annesinden bahsetmeye devam eden Prens Harry, "Boşandığı an, bu 'kurumdan' ayrıldığı an, tek başına kaldığı andı" ifadelerini kullandı.

"ÇİZGİYİ KORUMAYA DEVAM ETTİM"

Sussex Düşesi ise hakkında basında çıkan olumsuz haberlere karşı koyamadığı için Kraliyet Ailesi'ni hedef aldı ve "Yaşadıklarımız korkunçtu, ama hiçbir şey söylemeyerek çizgiyi korumaya devam ettim" dedi. Bu sırada Harry de, Kraliyet Ailesi üyelerinin; diğer Kraliyet mensupları bunlara katlanmak zorunda kalırken kendisinin neden olumsuz manşetlerden 'korunması' gerektiğini sorduklarını iddia etti:

Saray'dan gelen talimat hiçbir şey söylememeniz yönündeydi. Ancak insanların anlaması gereken şey, Kraliyet Ailesi'nin büyük bir kısmının, Meghan'ın yaşadığı her şeyi yaşamış olduğudur. Bazı aile üyeleri, 'Benim karım da bunları yaşadı, senin kız arkadaşın neden farklı muamele görsün? Neden özel muamele görsün? Neden o korunmalı?' diyordu.

Prens Harryden Meghan Marklea Prenses Diana benzetmesi: Bunu görmek çok zor

"BİRBRİMİZİN YANINDA OLMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK"

İlişkilerinin medyanın artan ilgisinden nasıl kurtulduğunu tartışan Meghan, "Tüm bunlar olmaya başladığında, arkadaşlarım ve hayatımda beni seven ve beni önemseyen insanlar, 'Buna değer mi? Mutlu olduğunu ve onu sevdiğini biliyoruz. Ama buna değer mi? Hayatına neler olduğuna bir bak' diyordu. Harry ile birbirimizin yanında olmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Birbirimize bağlı kalmak zorundaydık. Bağlı olmasaydık hayatta kalamazdık" şeklinde konuştu.