Cadde Yalancı dizisi oyuncuları kimler? Yalancı dizisinin konusu nedir?

Yalancı dizisi oyuncuları kimler? Yalancı dizisinin konusu nedir?

24.09.2021 - 21:15 | Son Güncellenme:

Yalancı dizisi yeni bölümü ile bu akşam izleyicilerle buluşuyor. Hülya Gezer’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Yazıhane ekibi kaleme alıyor. Peki Yalancı dizisi oyuncuları kimler?

Yalancı dizisi oyuncuları kimler Yalancı dizisinin konusu nedir

Yalancı dizisi kısa bir süre önce yayın hayatına girdi. Burçin Terzioğlu, Salih Bademci ve Hazal Türesan Yalancı dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Peki Yalancı dizisi konusu nedir? İşte Yalancı dizisi oyuncuları...

Haberin Devamı

YALANCI DİZİSİ OYUNCULARI

Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak, İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Erman Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı ve Özgür Şahin.

YALANCI DİZİSİ KONUSU

Deniz öğretmen (Burçin Terzioğlu) ile cerrah Mehmet Emir (Salih Bademci) keyifli görünen bir akşam yemeği yiyorlar. O gece bir şeyler yaşanıyor ama sadece ikisi biliyor neler olduğunu. Her ikisi de sabah farklı bir duyguya ve farklı bir gerçeğe uyanıyor. Tam da o sırada insanın içine bir şüphe düşüyor aslında! Birisi yalan söylüyor ama hangisi? Hangisi suçlu, hangisi masum? Hangisi doğru söylüyor, hangisi yalancı? Adeta bir tenis maçı izler gibi iki taraf arasında gidip gidip geleceğimiz bir hikaye bizi bekliyor. Aynı geceyi iki taraf da farklı şekillerde anlatıyor, farklı şekillerde görüyor. İnandıkları gibi. Yalan hiç bu kadar gerçek görünmemişti. Yalancı… İki Taraf, Tek Doğru!