Cadde 'Yargı'nın yeni bölümü gözyaşlarına boğacak! 'Benim kızım karanlıktan korkar'

'Yargı'nın yeni bölümü gözyaşlarına boğacak! 'Benim kızım karanlıktan korkar'

07.10.2023 - 09:06 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen, Ay Yapım imzalı dizisi 'Yargı'da bu hafta gözyaşları sel olacak. Yeni bölümden yayınlanan tanıtımda Ceylin ve Ilgaz’ın çaresizlikleri izleyicilere duygu dolu bir bölümün sinyallerini veriyor.

Üçüncü sezona hızlı başlayan ve reytinglerde birinci sırada yerine alan Yargı'nın pazar akşamı yayınlanacak duygu dolu yeni bölümünden tanıtım yayınlandı.

Haberin Devamı

CEYLİN'İN GÖZYAŞLARI

Ilgaz ve Ceylin’in Mercan’ı kaybettikleri andaki çaresizliklerine tanık olduğumuz tanıtıma, Ceylin’in gözyaşları içinde "Benim kızım karanlıktan korkar" sözleri damga vuruyor.

Yargının yeni bölümü gözyaşlarına boğacak Benim kızım karanlıktan korkar

Sevilen dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, onlara Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Ferit Kaya, Ayşen Sezerel, Seda Türkmen, Ulvi Kahyaoğlu, Özlem Türkay, Müge Bayramoğlu, Çağla Demir, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli ve Alican Altun Onur Tekin gibi usta ve genç isimler eşlik ediyor.

Yargının yeni bölümü gözyaşlarına boğacak Benim kızım karanlıktan korkar

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu Yargı dizisi, merakla beklenen yeni bölümüyle 8 Ekim Pazar günü saat 20.00’de Kanal D’de.

Yargının yeni bölümü gözyaşlarına boğacak Benim kızım karanlıktan korkar