Bulmacalar İşlev Yitimi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada İşlev Yitimi Yanıtları

İşlev Yitimi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada İşlev Yitimi Yanıtları

28.08.2021 - 15:01 | Son Güncellenme:

Bazı bulmacaları çözerken birtakım kelime veya kelime gruplarını bulmakta zorluk çekilir. Bunlar içerisinde özellikle işlev yitimi kelime grubuna karşılık olarak gelecek olan sözcük merak ediliyor. Peki, işlev yitimi bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada işlev yitimi yanıtları hakkında detayları derledik.

İşlev Yitimi Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada İşlev Yitimi Yanıtları

Birçok değişik bulmaca seçeneği üzerinden işlev yitimi sözcü grubuna karşı belli bir kelime ön plana çıkmaktadır. Bu bağlamda kare ya da çengel ile beraber sarmal gibi birçok değişik bulmaca için bu kelime kullanılabilir. Yani ortak şekilde bir kelime bütün bulmacalar için kullanım olanağı sağlıyor.

Haberin Devamı

 İşlev Yitimi 7 Harfli Bulmaca Cevabı

 7 harfli bulmaca cevabı ile beraber işlev yitimi sözcük grubuna karşı bir kelime ön plana çıkmaktadır. Bu doğrultuda bütün farklı bulmacalar adına kullanılabilecek olan kelime şudur;

 - Apraksi

 Soldan sağa ya da aşağıdan yukarı doğru hangi bulmaca olursa olsun, yukarıdaki kelime ortak şekilde kullanılabilmektedir. Özellikle internet üzerinden en çok araştırılan ve merak edilen kelimeler içerisinde yer aldığını ifade etmek mümkün. Bütün farklı bulmacalar için apraksi sözcüğü işlev yitimi kelime grubuna karşı kullanılabilir.