Bulmacalar Ondalık Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Ondalık Yanıtları

Ondalık Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Ondalık Yanıtları

02.07.2021 - 04:29 | Son Güncellenme:

Başta matematik olmak üzere birçok farklı alanda ondalık kelimesi yaygın kullanılır. Aynı zamanda eş anlamlı olarak farklı bulmacalarda kullanmak için değişik cevapları bulunmaktadır. Peki, ondalık bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada ondalık yanıtları üzerine merak edilen bilgiler.

Ondalık Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada Ondalık Yanıtları


Birden fazla cevabı ile beraber tüm bulmacalarda kullanmak için, ondalık kelimesine karşılık sözcükler bulunmaktadır. Farklı harfler üzerinden ele alınan bu cevaplar, bulmacalarda aynı anlam üzerinden değerlendirilebilir.

Ondalık 4 Harfli Bulmaca Cevabı

Özellikle 4 harfli olarak ondalık kelimesine karşılık iki değişik sözcük bulunmaktadır. Bu sözcükler anlamdaş olarak bütün değişik bulmacalar üzerinden değerlendirilebilir.

- Öşür
- Aşar

Özellikle eski Türk devletlerinde belli bir anlam üzerinden çok fazla kullanılan yaygın sözcükler içerisinde gelmektedirler. Günümüzde ise çok fazla kullanılmadığını eklemek mümkündür.

Ondalık 5 Harfli Bulmaca Cevabı

Aynı zamanda 5 harfli bulmacalar üzerinden değerlendirmek amacıyla ondalık kelimesine karşılık bir sözcük yer alıyor. Bu sözcük, ‘Aşari’ kelimesidir. Amaca uygun olarak bu kelime değişik bulmacalar üzerinden 5 harfli olarak kullanılabilir. Hem 4 harfli hem de 5 harfli bu kelimeler ortak şekilde tüm bulmacalarda kullanılır.