Bulmacalar Sergen Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Sergen Yanıtları

Sergen Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Sergen Yanıtları

30.08.2021 - 05:01 | Son Güncellenme:

Boş zamanları verimli kullanabilmek için yapılabilecek birçok aktivite bulunmaktadır. İnternette boş zamanlarda yapılacaklar listesine bakıldığında mutlaka bulmaca çözmeği göreceksinizdir. Çünkü bulmaca çözmek boş zamanları değerlendirmek için en iyi seçeneklerden birisidir. Bulmacaları bulmaca kitaplarında, gazetelerin arka sayfalarında bulmanız mümkündür. Bulmaca çözerken insanlar hem yeni bilgiler öğrenir hem de beyinlerini geliştirmiş olurlar. Bulmacalardaki soruların yanıtları için belirli sayıda boşluk ve kutucuk bırakılmıştır. Sorunun yanıtının o boşluklara sığacak şekilde doğru yazılması gerekir. Bulmaca sorularından biri de sergen bulmacadır. Sergen bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada Sergen yanıtları nelerdir tüm detayları ile derledik.

Sergen Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada Sergen Yanıtları

Sergen bulmacanın iki adet cevabı bulunmaktadır.

3 Harfli Cevap

Sergen bulmacanın üç harfli bir adet cevabı bulunmaktadır. Sergen bulmacanın üç harfli bir adet cevabı raf kelimesidir. Doğru kelimenin boşluklara sığacak şekilde yerleştirilmesi gerekmektedir.

6 Harfli Cevap

Sergen bulmacanın altı harfli bir adet cevabı bulunmaktadır. Sergen bulmacanın altı harfli bir adet cevabı vitrin kelimesidir. Eğer soru için verilen boşluk altı harfli bir kelime için ise sergen bulmacanın doğru cevabı vitrindir.