Dünya Andrew Tate'e kötü haber! Hapisten çıkamayabilir

Andrew Tate'e kötü haber! Hapisten çıkamayabilir

20.06.2023 - 14:26 | Son Güncellenme:

İnternette kadınlara yönelik söylemleri ve erkeklere yönelik çektiği maskülen içerikli videolarla gündeme gelen Andrew Tate, Romanya’da resmi olarak suçlandı.

Andrew Tatee kötü haber Hapisten çıkamayabilir

Savcılık, Tate ve kardeşi Tristan hakkında tecavüz, insan kaçakçılığı ve kadınlara cinsel istismar için organizasyon yapma suçlamalarıyla iddianame hazırladı. Tate kardeşler, Aralık ayında Bükreş’te tutuklanmış ve Mart ayında ev hapsine alınmıştı. İki kardeş haklarındaki suçlamaları reddediyor. Bükreş savcılığı Tate kardeşlerle birlikte iki kişinin daha, insan kaçakçılığı için 2021 yılında suç örgütü kurduklarını iddia ediyor.

Haberin Devamı

DAVA AÇILIRSA SÜREÇ UZAYACAK

Savcılık, bu suçun Romanya’nın yanında ABD ve İngiltere’yi de kapsadığını savunuyor. İddianamede kurban olduklarını savunan yedi kişinin ifadeleri yer alıyor.

Bu kişilerin Tate kardeşler tarafından evlilik vaadiyle kandırıldıkları öne sürülüyor. Andrew Tate bu kişilerden birine tecavüzle de suçlanıyor. Hakim 60 gün içinde iddianameyi inceleyecek ve dava açılıp açılmayacağına karar verecek. Dava açılırsa bu sürecin de birkaç yıl alabileceği ifade ediliyor.

Andrew Tatee kötü haber Hapisten çıkamayabilir

SERVETLERİ SORU İŞARETİ

Andrew Tate ile kardeşi Tristan Tate, servetlerini Romanya’nın Karpatlar dağlarının eteklerinde bulunan bir köyde inşa etti. Tate kardeşleri 2014 yılında İngiltere’den Romanya’ya götüren iş insanı Sebastian Vieru’nun bağlantıları sayesinde kardeşlerin buraya yerleştiği biliniyor.

Haberin Devamı

Tate kardeşlerin köye taşındıktan sonra servetlerini hızla büyütmeleri Romanya’da yürütülen soruşturmanın bir ayağı. Tate kardeşlerin servetinin büyük bir kısmının Romanya’daki kumarhane zinciri yatırımlarından ve Andrew Tate'in erkeklikle ilgili online eğitimlerinden geldiği düşünülüyor.

Andrew Tatee kötü haber Hapisten çıkamayabilir

NASIL HAPSE GİRDİLER?

Google'ın 2022’de en çok aranan kişileri listesinin başında yer alan Tate, iklim aktivisti Greta ile girdiği münakaşa sonrası Romanya polisi tarafından gözaltına alındı. Çektiği pizza kutusu nedeniyle adresi ifşa olan Tate, Ocak ayında tutuklu yargılanarak hapse girdi.

Nisan ayında hapisten çıkan Tate ve kardeşi o günden beri yine sosyal medyanın gündeminde. Hapiste İslam dinini araştırdığını belirten Tate, süreç boyunca spor yaptığını ve Kur'an-ı Kerim okuduğunu belirtti.

Andrew Tatee kötü haber Hapisten çıkamayabilir

'HİPER-MASKÜKLEN TATE'

Sosyal medya yasaklarına rağmen, hiper-maskülen, ultra-lüks yaşam tarzını tanıtarak özellikle genç erkekler arasında popülerlik kazanan Tate, hapisten çıkar çıkmaz bir de video yayınladı. Videoda sigara içtiği görülen Andrew Tate'nin o anlarda tek kelime bile etmediği görüldü.