Dünya Ava gitti, vurularak ölmüş halde bulundu! Tek şüpheli köpeği

Ava gitti, vurularak ölmüş halde bulundu! Tek şüpheli köpeği

25.01.2023 - 11:28 | Son Güncellenme:

ABD'de ava gitmek için köpeğiyle harekete geçen şahıs aracında ölü bulundu. Ekipler herhangi bir şüpheli tespit edemezken olayla ilgili tek bir ihtimal üzerinde duruluyor.

Ava gitti, vurularak ölmüş halde bulundu Tek şüpheli köpeği

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kansas eyaletinde duyanların akıllarına durgunluk veren bir olay yaşandı. İsmi henüz açıklanmayan adam, geçtiğimiz Cumartesi günü köpeğiyle birlikte ava çıktı.

Haberin Devamı

Bir süre sonra kendisinden haber alınamadı. Yakınları tarafından polise verilen bilgiler sonrası ekipler harekete geçti.
Kısa süren bir çalışma sonrası polis, hayatını kaybeden şahsı vurularak öldürülmüş halde buldu.

Yerel kaynaklar adamın 32 yaşında olduğunu belirtirken ekipler herhangi bir ayrıntı paylaşmadı.

Ava gitti, vurularak ölmüş halde bulundu Tek şüpheli köpeği

Olayın gündem olması üzerine ise ilk açıklama bölgenin şerifinden geldi. Sumner İlçesi Şerif Ofisi, KAKE News'e şunları söyledi:

'Kamyon hareket halindeyken mi öldü yoksa park halindeyken mi bilmiyoruz. Şimdilik şüpheli de yok'

Öte yandan ekipler, şimdilik adamın köpeği tarafından öldürüldüğünü düşünüyor. Sürücü koltuğunun hemen arkasında yer alan hayvanın bir şekilde yanında bulunan silahı ateşlediği ve talihsiz adamı hayattan kopardığı üzerinde duruluyor.

Haberin Devamı

Tüm bu gelişmeler yaşanırken hayatını kaybeden şahsın en yakın arkadaşı konuştu. Üzgün olduğunu belirten şahıs, sosyal medyadan gelen yorumlara ateş püskürdü. Şahıs söz konusu açıklamasında şöyle dedi:

'Bu çocuk benim arkadaşımın oğluydu. Babasıyla 20 yıldır tanışıyoruz, iyi biriydi. Aileyi tanıyorum ve kalplerinin ne kadar acıyla dolduğunu size anlatamam. Kötü yorumlarda bulunanlara yazıklar olsun diyorum'