Dünya Düğüne tabutla geldi! Şok görüntüler milyonlarca kez izlendi...

Düğüne tabutla geldi! Şok görüntüler milyonlarca kez izlendi...

16.11.2022 - 12:14 | Son Güncellenme:

Cenaze aracının arkasından tabutu indiren ve taşımakta zorlandıkları her halinden belli olan kadınlara, takım elbiseli adamlar yardım etti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede büyük tepki çekti. Eleştirilerin sebebi ise kısa sürede anlaşıldı.

Düğüne tabutla geldi Şok görüntüler milyonlarca kez izlendi...

Bir cenaze aracı, göl kenarındaki yeşil alanda gerçekleşme hazırlığındaki törene doğru yaklaştı. Mavi elbiseler içerisindeki birkaç kadın ve zarif takım elbiseli adamlar cenaze aracına yaklaştı. Tabutu indirip tören alanına getirdi. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, kısa süre içerisinde milyonlarca kez izlendi ve eleştiri oklarının hedefinde kaldı. Bunun sebebi, törenin bir cenaze değil, düğün olmasıydı.

Haberin Devamı

SKANDAL KISA SÜREDE YAYILDI

Sosyal medya, bu düğünü ve "komik olmaya çalışan" damadın yaptığı patavatsızlığı konuşuyor. Kimliği bilinmeyen damat, evlenmelerine dakikalar kala, müstakbel eşinin nedimelerine kendini taşıttı. Tuhaflık bununla sınırlı kalmadı; damat kendini bir tabut içinde taşıttı. Bu skandal seçimin sosyal medyada yayılmasından kısa süre sonra damat 'saygısız' düğün gösterisi nedeniyle kendini eleştiri oklarının hedefinde buldu.

8 MİLYONDAN FAZLA İZLENDİ

Düğüne tabutla geldi Şok görüntüler milyonlarca kez izlendi...

Asık suratlı damadın tuhaf girişi, düğüne katılan konuklardan biri tarafından kameraya kaydedildi. ABD'de gerçekleştiği düşünülen düğündeki isimsiz damadın, açık havadaki törende siyah bir tabutla ürkütücü bir şekilde getirildiği anlar videoya alındı. Birkaç sağdıç da, nedimelere tabutu taşınaları için yardım etti.

Haberin Devamı

Popüler sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşılan video, ksıa sürede 8,2 milyon izlenme sayısına ulaştı. Görüntülerde gelinin verdiği tepki anlaşılmasa da, yeni evli adamın hareketleri videoyu izleyenlerde kesinlikle mutsuz bir etki yarattı.

Düğüne tabutla geldi Şok görüntüler milyonlarca kez izlendi...

Videoyu, TikTok'taki kullanıcı adı @tobz88 olan bir kullanıcı yayınladı ve görüntüleri Dorothy'nin "nur içinde yat" anlamına gelen Rest In Peace şarkısı eşliğinde paylaştı. "Bana dramatik olduğunu söylemeden bana dramatik olduğunu söyle."

DÜĞÜN DAVETLİLERİ ŞOKE OLDU

Kullanıcı, görüntüleri, "Bu bir cenaze mi? Hayır, arkadaşım bu şekilde evlenmeye karar verdi." notunu düşerek paylaştı.

Videoda, nedimeler ve sağdıçlar büyük bir arabadan siyah bir tabut indirirken görülüyor. Garip bir şekilde, damadın gotik girişinin aksine, tabutu taşıyan gelin grubu üyeleri düğüne uygun kıyafetler giyiyor. Nedimeler güzel mavi elbiseler tercih ederken, sağdıçlar ise zarif gri takım elbise ve papyon takıyor.

Düğün davetlilerinin şaşkın bakışları arasında nedime ve sağdıçlar tabutu araçtan çıkardıktan sonra taşımaya başladı.

GELİN ORTADA YOK

Nedimeler, dakikalar sonra evlenecek kişinin ağırlığıyla mücadele ediyor gibi görünüyordu. Bir göl kenarındaki yeşillik alanda gerçekleştiği görülen düğünde, nedime ve sağdıçlar tabutun önünde sıraya girdi. Bu sırada damat tabutun kapağını açıp dışarı çıkmaya başladığında, bir fotoğrafçı o anları fotoğraflamak üzere yerinden fırladı.

Düğüne tabutla geldi Şok görüntüler milyonlarca kez izlendi...

Haberin Devamı

Görüntülerde damatla ilgili pek fazla ayrıntı görülmese de, damat tabutundan beyaz ceket ve siyah kravatla çıkarken, törendeki görevli şaşkınlıkla bakakaldı.

TikTok videosu gelini ve damadın tuhaf girişinin ardından düğün töreninin gerçekten devam edip etmediğini göstermedi. Ancan şoke edici görüntülere internet kullanıcıları tarafından yorum yağdı. Bir kullanıcı şöyle dedi:

"SAYGISIZLIK VE ARSIZLIK"

Ben 'evet' bile demeden önce boşanırdık.

Bir diğer sosyal medya kullanıcısı, "Görüntüler midemi bulandırdı. Anında ayrılırdım" diye yazdı. Başka bir kullanıcı ise "Düğünü hemen iptal ederdim" yorumunda bulundu.

BİR TABUT 4 BİN DOLAR

Bir diğer sosyal medya kullanıcısı ise video ile ilgili, "Saygısızlık ve arsızlık" yorumunu yaptı.

Düğüne tabutla geldi Şok görüntüler milyonlarca kez izlendi...

Pek çok kullanıcı garip video karşısında şaşkınlığını dile getirdi ve damadın tabut için ne kadar harcadığını sorguladı. Hatta bir tanesi, küçük bir araştırma yapmayı da ihmal etmedi ve tabutların genellikle 4 bin dolardan fazla olduğunu belirtti.

Düğüne tabutla geldi Şok görüntüler milyonlarca kez izlendi...

Haberin Devamı

Diğerleri, düğünden sonra "muhabbet kuşları"nın tabutu ne yapacaklarını merak etti. Ve birçok kullanıcı damadın neden böyle bir giriş yaptığını merak ederken, bir kullanıcı bu hareketin "sevimli" olduğunu iddia ederek bir açıklama getirmeye çalıştı.

Kullanıcı şunları yazdı:

Aslında bunun çok şirin olduğunu düşündüm. 'Seninle tanışmadan önce ölmüştüm' ya da 'seninle tanışana kadar hayatım gerçekten başlamamıştı' gibi yorumluyorum.