Dünya Gelin 71 damat 17 yaşında! Oğlunun cenazesinde tanıştı

Gelin 71 damat 17 yaşında! Oğlunun cenazesinde tanıştı

03.10.2023 - 16:45 | Son Güncellenme:

Aralarında 54 yaş farkı olan çiftin tanışma hikayesi dünya medyasında yankı uyandırdı. İkili, ilişkilerinin mükemmel olduğunu öne sürse de söz konusu birliktelik kadının aile yaşamını olumsuz yönde etkiledi.

Gelin 71 damat 17 yaşında Oğlunun cenazesinde tanıştı

80 yaşındaki Almeda isimli kadın, belki de bir annenin yaşayacağı en büyük acıyı bundan tam 9 yıl önce yaşadı. Oğlu ölen kadın, cenazede ise ileride 'hayatımın aşkı' diyerek bahsedeceği 17 yaşındaki Garry ile tanıştı. Kısa bir süre sonra görüşmeye başlayan ikili önce sevgili daha sonra ise karı koca oldu. Gary'nin Almeda'yı "oyuncak bebeği" ve "kraliçesi" olarak tanımlarken, 80 yaşındaki eşiyle tanışmanın hayatının dönüm noktası olduğunu söylüyor.

Haberin Devamı

'SENİ EN MUTLU KADIN YAPMAK İSTİYORUM'

Aralarındaki yaş farkına rağmen ilişkilerinin neredeyse sorunsuz olduğunu söyleyen Garry, bugün yeni yaşına giren Almeda'nın doğum gününü kutladı. Garry Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda konuyla ilgili şöyle dedi:

'Her gün senin yanında uyanabildiğim için en şanslı kocayım. Beni her gün en mutlu adam yapıyorsun ve ben de seni her zaman en mutlu kadın yapmak istiyorum'

Gelin 71 damat 17 yaşında Oğlunun cenazesinde tanıştı

AİLESİ GÖRÜŞMEYİ KESTİ

Öte yandan İngiliz medyasında yer alan haberin devamında Almeda'nın ailesinin yaşlı kadınla ilişkisi nedeniyle artık görüşmediği belirtildi. Almeda'nın altı torunundan ikisi olan Aaron ve Indiana Elliott da büyükannelerinin ilişkilerini kabul etmekte zorlandı. Aaron ise çiftin ilişkisiyle ilgili 'Kişisel olarak benim için ilk kez bir araya gelmeleri biraz tuhaftı. 21. yüzyılda yaşıyoruz ve bunların gerçekten önemli olmaması gerekiyor' ifadelerini kullandı.