Dünya Genç kadını takip edip evini bastı! Sapık kameraya yansıdı

Genç kadını takip edip evini bastı! Sapık kameraya yansıdı

04.07.2023 - 11:08 | Son Güncellenme:

Gece sokakta yürürken bir kadını takip etmeye başlayan saldırgan kurbana dehşeti yaşattı. Evine kadar takip ettiği kadına yönelik saldırıya geçen şahsın görüntüleri İngiliz medyasında gündem oldu.

Genç kadını takip edip evini bastı Sapık kameraya yansıdı

Artan bıçaklanma haberleriyle gündeme gelen Londra bu sefer bambaşka bir skandalla dünya medyasında. Olayın görüntüleri anbean kameraya yansırken detaylar ise kan dondurdu. 22 yaşındaki Gulwali Stanezay isimli şahıs telefonunda bir arkadaşıyla görüntülü konuşurken gözüne yalnız bir kadını kestirdi.

Haberin Devamı

Dakikalarca takip ettiği kadın evine girince ise Gulwali saldırıya geçti. Kapıyı kırıp içeriye girmek için her yolu deneyen Gulwali dakikalarca uçan tekme atarak kapıyı kırmaya bile çalıştı.

Genç kadını takip edip evini bastı Sapık kameraya yansıdı

'ÇOK KORKTUM'

Çabaları başarısız olan Gulwali daha sonra kapının camlarını ve kendisini çeken kamerayı kırdı. Konuyla ilgili İngiliz basınına açıklamalarda bulunan talihsiz kadın ise saldırı sırasında polisle konuştuğunu belirterek 'Tamamen travmatik bir olay. Yavaş yavaş içeri girmeye çalıştı, çok korktum' dedi. 

Polisler daha sonra geldi, ancak ev sahibi Gulwali'yi gören kişilerin geldiği yönün tersine gittiğini söylediğini aktardı.

Genç kadını takip edip evini bastı Sapık kameraya yansıdı

3 GÜN SONRA YAKALANDI

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler ise sapığın kaçtığını belirledi. Videonun sonlarına doğru bir polis memuru orada bulunanlara "Onu bulmak için elimizden geleni yaptık ve peşinden koştuk ve bulamadık" diyor. Saldırıdan 3 gün sonra yakalanan Gulwali'nin daha önceden de başka birilerine saldırdığı ve bu sebepten ötürü sabıka kaydı olduğu ortaya çıktı. Mahkemeye çıkartılan Gulwali 6 Temmuz tarihinde hapse girecek.

Haberin Devamı

Öte yandan sosyal medyada gündem olan saldırının görüntüleri Instagram ve Twitter başta olmak üzere milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Genç kadını takip edip evini bastı Sapık kameraya yansıdı