Dünya Kayak kazası için 300 bin $’lık dava

Kayak kazası için 300 bin $’lık dava

23.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

ABD’de Dr. Terry Sanderson, dağda kayak sırasında Gwyneth Paltrow’un kendisine çarpması sonucu beyin travması geçirdiği suçlamasıyla oyuncudan 300 bin dolar istiyor. Sanık koltuğundaki Paltrow ise “Asıl o bana çarptı” diyor.

Kayak kazası için 300 bin $’lık dava

ABD’li aktris Gwyneth Paltrow (50) bu hafta sanık olarak hâkim karşısına çıkıyor. Davacı Dr. Terry Sanderson, 26 Şubat 2016’da ABD’nin Utah eyaletindeki ünlü kayak merkezi Deer Valley Resort’ta kayak yaparken meydana gelen çarpmada ağır yaralandığını söylüyor. Sanderson (76) dağdan iniş yaparken Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow’un kendisine kayaklarıyla çarptığını söylüyor.

Haberin Devamı

Bu çarpışmanın kendisinde kalıcı beyin hasarı bıraktığını, dört kaburgasının kırıldığını ve vücudunda başka ciddi yaralanmalar da olduğunu belirten davacı Sanderson, oyuncudan 300 bin dolar (5.7 milyon TL) tazminat talep ediyor. Sanderson kazadan sonra hiçbir şey hatırlamaması nedeniyle dava açmak için üç yıl beklediğini ve 2019’da dava açtığını öne sürdü.

Kayak kazası için 300 bin $’lık dava

Bu hafta sanık olarak mahkemeye çıkan Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow, davacının para peşinde olduğunu savundu.

‘İlgilenmeyip uzaklaştı’

Sanderson’ın avukatları da “Paltrow, müvekkilimize hızla çarparak yere devirdi. Bu çarpma nedeniyle müvekkilimiz bayılırken Paltrow ise hiçbir şey olmamış gibi ayaka kalktı ve kayarak olay yerinden uzaklaştı. Yaralandığı için karda boylu boyunca yatan müvekkilimizi öylece bırakıp gitti” dedi.

Haberin Devamı

Suçlamayı kabul etmeyen ve aslında davacının kendisine çarptığını iddia eden Gwyneth Paltrow ise “Davacı yaralarını abartarak şöhretimden ve servetimden yararlanmaya çalışıyor, zaten ben de kendisine 1 dolarlık bir tazminat davası açtım” dedi. İlk duruşmada Sanderson’la birlikte kayan Greg Ramone’un tanıklığına başvuruldu. Ramone, Paltrow’un kazadan sonra yardım etmeye çalışmadığını söyledi.

Kayak kazası için 300 bin $’lık dava

Davacı Terry Sanderson, 2016’da Gwyneth Paltrow’un kayağıyla kendisine çarpmasıyla geçici hafıza kaybına uğradığını söylüyor.

Gywneth Paltrow’un avukatıysa davacının kazadan sonra kızakla kayarken çekilmiş, gülümseyen bir fotoğrafını internette paylaştığı iddiasında bulundu. Dava devam ediyor.