Dünya Macron çok özel hayatıyla gündemde

Macron çok özel hayatıyla gündemde

06.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

FBI’ın ele geçirdiği ABD’nin eski başkanı Donald Trump’ın dosyalarında, Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un cinsel hayatıyla ilgili bir belgenin bulunması tartışmayı alevlendirdi.

Macron çok özel hayatıyla gündemde

ABD’nin iç istihbarat teşkilatı FBI, 8 Ağustos’ta eski başkan Donald Trump’ın evine baskın yapmıştı. Bu baskın sırasında FBI’ın Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un “cinsel hayatıyla” ilgili bir dosyayı ele geçirdiğinin açıklanmasının ardından bu belgelerde ne olduğu sorusu tartışma yarattı. Fransız cumhurbaşkanlarının resmi adresi Elysee Sarayı’ndaki özel odalarda yaşanan “kaçamakların” ünlü olduğu hatırlatıldı. Örneğin, İngiliz Prenses Diana’nın Paris’te 1997’de trafik kazasında öldüğü gece sırra kadem basan dönemin cumhurbaşkanı Jacques Chirac’ın daha sonra İtalyan film yıldızı Claudia Cardinale ile bu odalardan birinde cinsel ilişkiye girdiği tespit edilmişti.

Haberin Devamı

Macron çok özel hayatıyla gündemde

Donald Trump evine yapılan baskına tepki gösterdi.

‘TUTKULU BİR İLİŞKİ’

Macron’un da bu odaları evlilik dışı ilişki için kullandığı iddia edilirken, Fransız liderin özel hayatına “ilgi duyan” Trump’ın “Macron Seks Dosyası” adlı belgede skandal yaratacak bilgileri kaydettiği düşünülüyor. Kendisinden 25 yaş büyük öğretmeni Brigitte Macron ile evli olan 44 yaşındaki Fransız liderin, Paris’teki bir müttefiki “Daily Mail” gazetesine şöyle konuştu: “Fransız cumhurbaşkanlarının cinsel kabahatleri zamanla hep dışarı sızar. Macron Seks Dosyası’nın ne içerdiğini bulmak için de çaba sarf ediliyor.”

Fransız medyası da Macron’un Radio France’ın eski CEO’su olan eşcinsel Mathieu Gallet ile tutkulu bir ilişkisi olduğu iddiasını ortaya attı. Fransız liderin eski güvenlik görevlisi Alexandre Benalla ile ilişki yaşadığı da iddialar arasında.

Haberin Devamı

Macron çok özel hayatıyla gündemde