Dünya Olmaz olsun böyle aile! Çocuklarına sabun yedirip kaynar suda yaktılar

Olmaz olsun böyle aile! Çocuklarına sabun yedirip kaynar suda yaktılar

19.01.2023 - 16:49 | Son Güncellenme:

İngiltere'de yaşanan olay gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu olayda bir ailenin çocuklarına yaptıkları işkenceler ortaya çıktı.

Olmaz olsun böyle aile Çocuklarına sabun yedirip kaynar suda yaktılar

İngiltere'nin küçük bir kasabası Durham'da meydana gelen olay dünya basınında gündem oldu. Skandal gelişmede bir anne ve babanın çocuklarına yaptıkları işkencelerin detayları yer aldı. Olayın açığa çıkmasıyla birlikte Cheryl Pickles ve Andrew Hadwin çifti İngiliz yetkililer tarafından suçlu bulundu.

Haberin Devamı

DETAYLARI KAN DONDURDU

Söz konusu suçlamalarda çiftin çocuklarını aç bıraktığı, işkence ettiği ve kaynar suyla zorla duş almaya zorladığı aktarıldı. Ekipler olayın, çocukların güvendikleri bir akrabalarına yaşadıklarını anlattıktan sonra ortaya çıktığını belirtti.

Çocuklar tarafından el yazısı mektubunu inceleyen uzmanlar olayın doğru olduğunu çocukların yazı stilinden de tespit etti. Tutuklanmak üzere duruşmaya getirilen ebeveynler hakkında mahkeme salonunda korkunç bir gerçek daha ortaya çıktı.

NİSAN AYINA ERTELENDİ

Çiftin, başka bir çocuğu yüksek bir köprüden baş aşağı sarkıttığı dava dosyasında yer aldı. Tüyler ürperten bu gelişme sonrası dava nisan ayına ertelendi. İngiliz medyasına yansıyan haberde ikilinin uzun yıllar hapse girmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Öte yandan 4 yıl süren istismar ve şiddet davasına 150 dedektif katıldı. Dedektifler, Hadwin ve Pickles'ın çocuklarına sabun yedirdiğini, dolaplara kilitlediği ve aç bıraktığını tespit etti. Bu bağlamda davada aç kalan çocuklardan birinin yemek verilmediği için çöplerden yemek artığı topladığı ve bir keresinde 3 kilometre ötede bir çöp konteynırının yanında bulunduğu açıklandı.

TUTUKLANDILAR

Davaya katılan adli tıp uzmanları ise çocukların uzun yıllar boyunca şiddete maruz kaldıklarını aktardı. Dava sonunda şüpheli çift, Nisan ayındaki karara kadar tutuklu yargılanacaklar. Kararın ardından soruşturmayı yürüten Dedektif Müfettiş Tonya Cook'dan açıklama geldi. Cook, tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederek konuya ilişkin şu sözleri söyledi:

'Üzücü bir davaydı. Tanıklara, polislere ve çocuklara gösterdikleri profesyonellikten dolayı teşekkür ediyorum'