Dünya Sessizce içeri girmeye çalıştı! Genç kadın korkudan tüm gece uyuyamadı

Sessizce içeri girmeye çalıştı! Genç kadın korkudan tüm gece uyuyamadı

16.12.2023 - 11:44 | Son Güncellenme:

Genç kadın kaldığı yurt odasında kendi başına sakin bir akşam geçiriyordu. Aniden beklenmedik ve tuhaf bir ses duydu. Bakışlarını sesin geldiği yön olan kapıya doğru çevirdiğinde ise, karşı karşıya kaldığı tehlikeyle yüzleşti.

Sessizce içeri girmeye çalıştı Genç kadın korkudan tüm gece uyuyamadı

Korkutan olayın adresi  Asya ülkesi Vietnam oldu. Genç bir kadın akşam vakti garip bir ses duydu ve gözlerini sesin geldiği yön olan kapıya doğru çevirdi. Yurt odasının kapısında gördüğü manzara karşısında ise korkudan donakaldı.

Haberin Devamı

Kaldığı öğrenci yurdunda yalnızken atlattığı tehlikeyi ortaya koyan video ise tıklanma yağmuruna tutuldu. Video, 15 Ekim'de ilk yayınlanmasından beri 19.2 milyondan fazla kez görüntülendi.

Yerel medyanın bildirdiğine göre, yurtta akşam 22.00 sularında genç kız odasında yalnız başına zaman geçiriyordu. Bu sırada odanın kapısının hemen üstünde yer alan havalandırma deliğinden tuhaf bir ses gelmeye başladı.

SESSİZCE İÇERİ GİRMEYE ÇALIŞTI

Sessizce içeri girmeye çalıştı Genç kadın korkudan tüm gece uyuyamadı

 Öğrenci kafasını sesin geldiği yöne çevirdiğinde şok geçirerek paniğe kapıldı. Kimliği belirsiz birisi, havalandırma deliğinden bir tel uzatarak kapının kilidini açmaya çalışıyordu.

Karşı karşıya kaldığı tehlike karşısında giderek daha fazla telaşa kapılmaya başladı. Ancak yine de soğuk kanlılığını korumaya karar verdi.

Haberin Devamı

Hızla telefonunu eline aldı ve kendisi gibi yalnız yaşayan kadınları uyarmak için daha sonra viral hale gelen videoyu kaydetmeye başladı.

Daha sonra ise odasında bulunan bir bandı eline aldı ve sertçe odaya sarkıtılan tele doğru fırlattı. Böylece içeri girmeye çalışan kişiye odada bulunduğunu ve uyumadığını göstermeyi amaçlıyordu.

KORKUDAN TÜM GECE UYUYAMADI

Sessizce içeri girmeye çalıştı Genç kadın korkudan tüm gece uyuyamadı

Yerel basının aktardığına göre, genç kadın olay sonrasında o kadar korkmuştu ki, tüm gece uyuyamadı.

Ayrıca yurtlarda kalan herkesi dikkatli olmaları konusunda uyarmak amacıyla bu videoyu paylaşmaya karar verdiğini de ekledi. Özellikle hırsızlığın daha ciddi hale geldiği yıl sonunda riskin arttığına da dikkat çekti.

Video sosyal medyada yayınlanır yayınlanmaz büyük ilgi gördü. Birçok kullanıcı, yalnız oldukları zamanlarda benzer durumlarla da karşılaştıklarını anlatarak genç kadına sempatilerini iletti.