Dünya Öğrencisinden çocuk yaptı! Sapık öğretmen davasında skandallar silsilesi

Öğrencisinden çocuk yaptı! Sapık öğretmen davasında skandallar silsilesi

14.05.2024 - 11:27 | Son Güncellenme:

Öğrencisiyle yaşadığı ilişki sonrası hamile kalan öğretmenin bebeği doğurduğu ve bakımını istismar edilen öğrencinin üstlendiği ortaya çıktı. Dünyanın konuştuğu davada skandallar peş peşe ortaya döküldü.

Öğrencisinden çocuk yaptı Sapık öğretmen davasında skandallar silsilesi

İngiliz mahkemesinin duruşmasına göre, 'güzel' matematik öğretmeni ile uygunsuz ilişki yaşadığı iddia edilen 15 yaşındaki öğrenci polise, 'benim konumumda olan herkes aynısını yapardı' dedi. Rebecca Joynes adındaki kadın öğretmenin cinsel suçlarla ilgili davasının ikinci gününde, jüri üyelerine verdiği polis sorgulamasında, Rebecca Joynes'un görünüşünün sınıfındaki öğrenciler tarafından konuşulan bir konu olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

KEFALETLE SERBEST BIRAKILDI, HAMİLE KALDI

Skandal olayın detaylarına göre, 30 yaşındaki Joynes, ilişki yaşadığı ilk öğrenciyle alakalı yargılanmayı beklerken kefaletle serbest bırakıldı. Bu sırada ise, ikinci bir öğrenciyle ilişkiye başladı ve ondan hamile kaldı. Joynes, buluşmaya siyah pantolonunun içine soktuğu 'pembe bir bebek başlığıyla' geldi.

Jüri üyeleri, 'Boy A' olarak anılan 15 yaşındaki gencin bir dedektife, Joynes cep telefonu numarasının ilk on rakamını ona verdikten sonra buluşma ayarladıklarını dinledi. Boy A, kendisinin ve arkadaşlarının daha önce şaka yollu olarak öğretmenlerini numarası için rahatız ettiklerini ve bir ilişkisi olup olmadığını sorduklarını anlattı. Buna göre genç, matematik dersi devam ederken numaranın son rakamı için mümkün olan ihtimalleri aramayı denedi ve en sonunda telefonun çaldığını duydu.

Haberin Devamı

LÜKS DAİREYE GEÇTİLER

Boy A, başlangıçta ona yalnızca 'merhaba' yazan bir mesaj gönderdiğini ancak cevap alamadığını söyledi. O haftaki bir matematik dersinde Boy A, öğretmenine bu kez şöyle bir mesaj gönderdiğini söyledi. Joynes bu kez cevap verdi ve böylece mesajlaşmaya başladılar ve Cuma günü okuldan sonra buluşup 30 yaşındaki kadının Salford Quays'teki lüks dairesine gitmeyi ayarladılar.

Mahkemeye göre, Joynes buluşmadan önce öğrencisine pahalı bir hediye aldı daha sonra onu arabasıyla alıp dairesine götürdü ve genç geceyi orada geçirdi. Ancak öğretmen aralarında cinsel ilişki yaşandığını reddediyor.

Öğrencisinden çocuk yaptı Sapık öğretmen davasında skandallar silsilesi

SKANDAL DETAYLAR

Mahkemede yeni çıkan detaylara göre ikili sık sık Snapchat uygulamasından sohbet etti. DailyMail ise Joynes ile ilişkiye giren çocukla röportaj yaptı. Joynes ise çocuklarla ilişkiye girdiğini bir kez daha reddetti. Çocuklardan Boy B, 18 ay boyunca Joynes ile defalarca ilişki yaşadıklarını ve en sonunda Joynes'in hamile kaldığını öğrendiğini bildirdi. Lüks bir daire içinde kazı kazan içerisinde sürprizle bu durumu öğrendiğini belirten çocuk söz konusu kağıdın üzerinde "En iyi baba" yazdığını gördü ve bu durum karşısında afalladığını ifade etti. Joynes ise mahkemede bu iddiaları ağlayarak yanıtladı ve 'Ben de çocuğumun geleceğini düşündüm. Ben de çocuğum için en iyisini istiyorum.' dedi.

Haberin Devamı

"SEN BENİ ALDATTIN"

Boy B'nin babası ise öğretmeni ile çocuğunun ilişkisinden haberleri olduğunu hatta kendisinin söylemesi için beklediklerini bildirdi. Bu süreçte aile, Boy B'nin ağabeyinden bu bilgiyi aldıklarını ifade etti. Boy B, ise mahkemede öğretmeni olan Joynes'i sevdiğini ancak ilişkilerinin bir süre sonra bozulduğunu hatta Joynes'in B'yi başka kızlarla takıldığı için kendisini aldatmakla suçladığını belirtti. Boy B ayrıca çapraz sorguda polise olayların zaman çizelgesi hakkında 'yalan söylediğini' itiraf etti ancak bunu Joynes'u 'korumak' için yaptığını, çünkü ilk kez 15 yaşındayken tanıştıklarını söyledi.

Öğrencisinden çocuk yaptı Sapık öğretmen davasında skandallar silsilesi

"ONLARIN İLGİSİNİ SEVDİM!"

Devam eden dava kapsamında sapık öğretmen Rebecca Joynes yaşadıklarıyla ilgili konuştu. Öğrencileriyle ilişki yaşamasını yalnız olmasına bağlayan Joynes, "Gardımı indirmiştim, onların ilgisi hoşuma gitti. Çok yalnız hissediyordum" dedi. Joynes ayrıca 15 yaşındaki Boy B isimli çocuğa 'cinsel çekicilik' duyduğunu bir kez daha reddetti.

Haberin Devamı

Mahkemeye verilen ifadelere göre ise ikili ilk olarak 2022 yılında Manchester United - Middlesbrough FA kupa maçını beraber izledikten sonra birlikte oldu. Joynes ise bunu yalanladı. Dahası 15 yaşındaki çocuğun ifadelerine göre Boy B ve Rebecca en az 30 defa cinsel birliktelik yaşadı. Bu birliktelikten hamile kaldığı bilinen Rebecca'nın ayrıca bu çocuğu doğurduğu ve bebeğe Boy B. ve ailesinin baktığı belirtildi.