Dünya Tren tuvaletinde öldü, 900 km sonra fark ettiler!

Tren tuvaletinde öldü, 900 km sonra fark ettiler!

03.11.2022 - 14:30 | Son Güncellenme:

24 saatlik yolculuğun ardından tuvaletten gelen koku dayanılmaz hale geldi, kapıyı zorla açan polis korkunç bir manzarayla karşılaştı.

Tren tuvaletinde öldü, 900 km sonra fark ettiler

Tren yollarının uzunluğu ve günler süren seferleriyle tanınan Hindistan'da, bu kez tuvalette unutulan bir ceset dünyada ses getirdi. Bihar eyaletinden yola çıkan bir trende tuvalete giden 30'lu yaşlarındaki bir erkeğin öldüğü, 900 kilometre sonra yapılan kontrolde ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Tuvalet kapısını kilitledikten sonra hayatını kaybeden erkeğin öldüğünü kimse anlamadı. Saharsa–Amritsar Jan Sewa Express adlı tren, 900 kilometrelik yolu yaklaşık 24 saati bulan bir sürede kat etti.

Trendeki yolcuların tuvaletten gelen kokuyu fark etmeleri üzerine, polise haber verildi. Polis ekipleri, tuvaletin kapısını zorla açtı ve cesetle karşılaştı.

Yerel medya, polisin ölen adamın kimliğini belirlemek için durdurduğu trenin neredeyse beş saat rötar yaptığını bildiriyor. Demiryolu polisi Ram Sahay, AFP haber ajansına "Hala erkeğin kim olduğuna dair bir şey bilmiyoruz" deyip ekledi:

"Ölen yolcu yüksek ihtimalle tren henüz istasyonda park halindeyken içeri girdi ve öldü. İki yada üç gün önce öldüğünü tahmin ediyoruz."

Demiryolu hastanesinde doktorluk yapan Sanjay Rai ise, yerel medyaya verdiği bilgide kurbanın muhtemel bir komadan sonra öldüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Amritsar'a kadar giden trenin güzergahtaki toplam yolculuğu 35 saat sürüyor.

Tren tuvaletinde öldü, 900 km sonra fark ettiler

Cesedi bulunan adamın kimliğinin belirlenmesi için, trenin hareket ettiği Bihar'da istasyon çevresine kurbanın fotoğrafları asıldı. Şimdiye kadar gizemli adamın kimlği belirsizliğini koruyor.

AFP, her yıl Hindistan'da on binlerce sahipsiz ve kimliği belirsiz cesedin bulunduğunu, polisin üç günlük bekleme süresinin ardından cesetleri yaktığını hatırlatıyor.