Dünya Trump’ın yeni bir aşk hikâyesi ortaya çıktı

Trump’ın yeni bir aşk hikâyesi ortaya çıktı

21.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

ABD’nin eski başkanı Donald Trump’ın (76) başı bu kez de kısa bir süre birlikte olduğu iddia edilen eski Playboy modeli Karen McDougal ile dertte...

Trump’ın yeni bir aşk hikâyesi ortaya çıktı

McDougal, Trump ile yaşadığı birlikteliğe dair ayrıntıları açıkladı. 52 yaşındaki eski model, ABD’deki 2016 seçimlerinden önce ilişkiyi açıklamaması için kendisine Trump cephesinden verilen 150 bin dolar sus payını da kabul ettiğini söyledi. Eski başkan hakkında olumlu yorumlar yapan model, “Trump kaba olabilir ama çok nazik olduğu anlarda da hassas bir insan” dedi.

Haberin Devamı

McDougal şöyle devam etti: “Trump evli olmasına rağmen 2006’da benimle 10 aylık bir ilişki yaşadı. İlk birlikte olduğumuzda para vermek istedi ama teklifini reddettim. Aslında biz onunla birbirimize âşık olduk. Zaten ilişkiyi de ben bitirdim. Aktör Bruce Willis ile yakınlaştıktan sonra kendisini terk ettim.” Öte yandan Trump hakkında bir porno oyuncusuna parti bütçesinden sus payı ödediği suçlamasıyla da bir dava var. Ayrıca Trump, yazar Jean Carroll’un açtığı cinsel taciz davasında da 5 milyon dolar tazminata mahkum edildi.