Dünya Tüyler ürperten intikam notu! Kesik başlar teker teker bulundu

Tüyler ürperten intikam notu! Kesik başlar teker teker bulundu

24.05.2024 - 14:10 | Son Güncellenme:

Yetkililer sabah saatlerinde korkunç bir suça dair ihbar aldı. Kafası kesilmiş cesetler şehrin farklı noktalarına peş peşe bırakılmıştı. Yanlarına iliştirilen intikam notu ise akıllara trajik bir cinayeti getiriyordu...

Tüyler ürperten intikam notu Kesik başlar teker teker bulundu

Meksika'nın Tabasco eyaletine bağlı Comalcalco şehrinin sakinleri 23 Mayıs sabahı farklı noktalarına bırakılan iki cesedin bulunmasına şahit oldu. Tüyler ürperten keşfin arkasında, 12 yaşındaki bir çocuğun ölümüne uzanan bir bağlantı olduğu düşünülüyor.

Haberin Devamı

KAN DONDURDAN İHBARI SABAH SAATLERİNDE GELDİ

Polisler sabah saatlerinde, insan kalıntıları ile ilgili bir ihbar aldı. Derhal olay yerine giden güvenlik güçleri başı kesilmiş bir erkek cesedinin üzerini örten bir çanta ve çarşafla karşılaştı.

Cesedin başucunda ise, Dante Emiliano adındaki bir çocuğun ölümüne atıfta bulunan tehdit mesajının yazılı olduğu karton parçası bırakılmıştı. Notta, 'Pescuezo' takma ismine atıfta bulunularak şu ifadeler yazılıydı:

"Masum insanları öldürmeye devam ederseniz bu sizin de başınıza gelecek, Paraíso'daki çocuk gibi masumları öldürmeyi bırakın."

Tüyler ürperten intikam notu Kesik başlar teker teker bulundu

'BİZ HUKUKA SAYGILIYIZ AMA...'

Kısa bir süre önce ise yakınlarda başka bir ceset bulunmuştu. Ceset bir muşambaya sarılarak bantla bağlanmış haldeydi. Yine bu cesedin yanına da bir 'not' iliştirilmişti. 

Notta şöyle yazıyordu:

"Vali, biz hukuka saygılıyız ama kanun suçlu gibi davranırsa o da işkence görecek (aynen böyle)"

Yerel medya, 'Pescuezo' takma adının, bir çetenin lideri olduğu iddia edilen ve Mayıs 2016'da tutuklanan Ulises García Flores ile bağlantılı olduğunu düşünüyor. 

Haberin Devamı

Flores'in adı aynı zamanda, Jalisco Nueva Generación Karteli'nin (CJNG) üyesi olduğuna inanılan kişilerin Nisan 2024'te yayınladığı bir videoda da geçiyordu. Kartel üyeleri videoda, Flores'in La Barredora adlı çetenin lideriyle olan ilişkisine atıfta bulunuyordu.

'ÖLMEK İSTEMİYORUM'

Yerel basına göre, Dante Emiliano, büyükannesinin evinin önünde vurularak öldürüldü. Eyaletin geçici valisi Carlos Manuel Merino Campos, gazetecilere çocuğun binanın dışında bazı insanlarla buluşmak için bir çağrı aldığını bildirdi.

Kimliği belirsiz kişiler, onu bir araca bindirmeye çalıştı. Ancak çocuk mücadele etti ve o anda saldırganlar Emiliano'yu vurdu. Çocuk, hızla hastaneye kaldırıldı fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen saatler sonra hayatını kaybetti.

Küçük çocuğun kaldırımda yatarken komşularının ona yardım edip kanamasını durdurmaya çalıştığı anlar sosyal medyaya yansımıştı. Emiliano o sırada, "Ölmek istemiyorum" diyerek bağırıyordu.