Dünya Yaşları 12 ve 13! Arkadaşlarını ormana götürüp feci şekilde öldürdüler

Yaşları 12 ve 13! Arkadaşlarını ormana götürüp feci şekilde öldürdüler

17.03.2023 - 17:07 | Son Güncellenme:

Almanya'nın Freudenberg şehrinde yaşları 12 ve 13 olan iki kız öğrencinin karıştığı olay dünyada gündem oldu. Söz konusu olayın detayları ise kan dondurdu.

Yaşları 12 ve 13 Arkadaşlarını ormana götürüp feci şekilde öldürdüler

Almanya'nın Batısında bulunan Freudenberg kasabasında, ülkeyi şoke eden bir olay yaşandı. 12 yaşındaki bir kız çocuğu korkunç şekilde öldürülmüş olarak bulundu. Adı Louise olarak açıklanan kız çocuğu, cumartesi günü bir arkadaşını ziyaret ettikten sonra kaybolmuş ve ekipler o günden beri çocuğu arayıştaydı.

Haberin Devamı

Konuyla ilgili açıklamalarda bugün itibariyle açıklamalarda bulunan davanın Başsavcı Mario Mannweiler, 'Suçun, (mağdurun) tanıdığı iki çocuk tarafından işlendiğini varsayıyoruz' dedi.

30 KEZ BIÇAKLANDI

Yapılan otopsi çalışmalarında ise küçük çocuğun 30 farklı yerinden bıçaklandığı belirlendi. Şüphelilerin 12 ve 13 yaşında olduğunu ve cinayeti itiraf ettiklerini söyleyen polis memuru Florian Locker ise çocukların yaşları nedeniyle ceza almayacağını belirtti.

CEZAİ EHLİYET YAŞI 14

Öte yandan talihsiz kızın aldığı 30 bıçak darbesi sonrası kan kaybından hayatını kaybettiği bildirildi. Arkadaşlarını öldüren iki kızın yaşları küçük olduğu için polisler konuyla ilgili daha fazla bilgi vermedi. Çocukların ceza almayacak olmalarının sebebi ise Almanya'daki yargılama yaşının en 14'den başlaması olarak gösterildi.