Ege 47. Shoexpo farkı

47. Shoexpo farkı

13.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Nobel Expo tarafından 8-11 Eylül tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlenen Shoexpo 47. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, sektörün yüzünü güldürdü.

47. Shoexpo farkı

 Türkiye’nin dört bir yanından 110 firma ile yurt dışından gelen alım heyetlerini buluşturan fuarda alınan siparişler üreticiyi sevindirdi. Nobel Expo Kurucu Ortağı Erhan Çelik, yakalanan başarının ardından, 16-19 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenecek Shoexpo-Kış fuarı için çalışmalara şimdiden başladıklarını duyrudu. “İzmir fuarına sahip çıktı” diyen Çelik, “Aldığımız bu güçle kentin ayakkabı ve çanta sektörünün potansiyelini açığa çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. El ele verip, iş birliği içerisinde büyüyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Ünlüler podyumda
Shoexp yalnızca sektörün sesi olmakla kalmayıp başarılı bir sosyal sorumluluk projesine de imza attı. Orman yangınları mağdurları yararına başlatılan ayakkabı kampanyasına destek için sürpriz isimlerin yer aldığı podyum yürüyüşü, fuara damga vurdu. Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği’nin organize ettiği “Bir Adım da Sen At” projesi için ünlü sinema oyuncusu Talat Bulut, Milli Atlet Nagihan Karadere, Milli Voleybolcu Derya Çayırgan, Lady Gaga’nın tasarımcısı Iris Schieferstein, Paris Hilton markasına koleksiyon hazırlayan Sezgi Beşli ve yine dünyaca ünlü tasarımcı Marius Janusauskas podyuma çıktı. Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği de (LİYAKAT) kampanyaya destek verdi. Etkinlikte binlerce ayakkabı bağışında bulunuldu.

Yazarlar