Ege Altınordu’da Özkan rotayı çizdi

Altınordu’da Özkan rotayı çizdi

30.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Altınordu’da Başkan Seyit Mehmet Özkan, yeni sezon hazırlıklarına başlayan kırmızı lacivertlilerin ilk çalışmasını takip etti ve futbolculara başarı dileklerini iletti, ‘Hedefimiz ilk 6 içinde yer almak’ dedi

Altınordu’da Özkan rotayı çizdi

Spor Toto 1. Lig’de yeni sezon hazırlıklarına başlayan Altınordu’da Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde yapılan ilk çalışmayı takip eden ve futbolculara başarı dileklerini ileten Başkan Seyit Mehmet Özkan, çalışmanın tamamını saha kenarından takip etti.
Özkan, yeni sezonun tüm futbol camiasına hayırlı uğurlu olmasını diledi. Başkan Özkan, “Bütün dünyayı kavuran pandemiden çıkıldı.
Dünya hem ekonomik hem sosyal kriz içinde. İnsanların eğlencelere de vakit ayırması lazım. Futbol da bu işin en popüler eğlence taraflarından birisi, büyük sıkıntıların yaşanmadığı bir sezon diliyorum” dedi.
‘İnancımız tam’
Özkan, “Geçen yılki kadromuzu neredeyse koruduk. Geçen seneki kadromuzdan Recep Aydın ayrıldı. Hüsamettin Yener’in durumu henüz net değil.
Niğde’de kiralık oynayan Alperen Selvi ve Emre Oymak takımımıza geri döndü.
Bertuğ Bayar’ı kadromuza dahil ettik. Bunun yanında kadromuzda yer alan 15 tane Öz Kaynak Sistemi oyuncumuz bu yıl biraz daha tecrübelendiler” şeklinde konuştu.
Başkan Özkan, yeni sezonda kırmızı lacivertlilerin hedefi konusunda ise şunları ifade etti: “Geçen yıl sezonun son 11 haftalık bölümünde muhteşem bir performans göstermiştik. Aynı performansı tekrar yaşatmak istiyoruz.
5 yabancı oyuncunun oynatıldığı ligimizde yine bu toprakların çocuklarına güvenerek yolumuza devam edeceğiz. Bu toprakların çocuklarına güveniyoruz.
Hedefimiz ilk 6 içinde yer almak. Athletic Bilbao olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz” dedi ve sözlerine nokta koydu.