Ege BASEK öğrencileri Türkiye şampiyonu

BASEK öğrencileri Türkiye şampiyonu

28.05.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

BASEK öğrencileri, okullar arası düzenlenen genç erkek grekoromen güreş müsabakasında çeşitli dereceler alarak takım halinde Türkiye şampiyonu oldu

BASEK öğrencileri Türkiye şampiyonu

20-21 Mayıs tarihleri arasında Balıkesir’de düzenlenen güreş şampiyonasına Özel Batı Anadolu Okulları damga vurdu. ‘Okullar Genç Erkek Grekoromen Güreş Grubu’nda çeşitli derecelerde madalyalar alan öğrenciler, takım halinde Türkiye şampiyonu oldu. 92 kiloda Yasin Çakır Türkiye şampiyonu, 51 kiloda Hamza Yüksek Türkiye şampiyonu, 55 kiloda Onur Kara Türkiye ikincisi, 60 kiloda Mehmet Dipcinoğlu Türkiye üçüncüsü, 80 kiloda Arda Uğur Türkiye üçüncüsü, 92 kiloda Abdullah Fatih Büyüktemiz Türkiye üçüncüsü, 60 kiloda Enes Kamal Türkiye beşincisi oldu. Takım halinde 100 puanla Türkiye şampiyonu olan gençler okullarına büyük gurur yaşattı. 

Haberin Devamı

Doğa ve sporla iç içe eğitim 

Öğrencilerinin gerek sportif gerekse akademik alanlarda okullarını en iyi şekilde temsil ederek çeşitli başarılar kazanmaya devam ettiğini belirten Batı Anadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları (BASEK) Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Özer Gürbüz, şöyle konuştu: 

“Akademik hayatlarını Özel Batı Anadolu Okullarında başarıyla sürdüren öğrencilerimiz, aynı zamanda doğa ile iç içe spor tesislerimizde antrenmanlar yapıyor, şampiyonalara katılıyor ve bizleri gururlandırmaya devam ediyorlar. Öğrencilerimizin fiziksel ve sportif gelişimini takip ederek, turnuvalarda mücadele ruhunu hissetmeleri ve tecrübelerini arttırmaları konusunda destek veriyoruz. Bu başarıların devamını sağlamak için Batı Anadolu Okulları olarak onların daima yanlarındayız.”