Ege Bornova fatihi Göztepe

Bornova fatihi Göztepe

28.11.2017 - 00:57 | Son Güncellenme:

Uçan Adamlar, Eurochallenge Cup 3. Tur mücadelesinde Yunanistan’ın PAOK takımıyla karşılaştı. Sarı kırmızılı ekip oynanan iki maç sonunda rakibini eleyerek bir üst tura yükseldi

Bornova fatihi Göztepe

Tarihindeki ilk Avrupa Kupası maçına geçtiğimiz yıl çıkan Göztepe Hentbol Erkek Takımı, bu sezon mücadele ettiği Challenge Cup’ta ilk 16 takım arasına adını yazdırdı. Kupa’nın 3. Tur mücadelesinde Yunanistan temsilcisi PAOK’u ağırlayan sarı kırmızılı ekip, iki maçını da kulüplerin anlaşması gereği Bornova’da oynadı. Atatürk Spor Kompleksi’nde geçtiğimiz cuma akşamı oynadığı ilk karşılaşmayı 35-26 kazanan Göztepe, pazar günü yapılan mücadeleyi ise 29-28 kaybetmesine karşın bir üst tura yükselme başarısı gösterdi. Antrenör Adnan Öztürk maç sonu yaptığı açıklamada, “Turu geçtiğimiz için mutluyuz. Amacımız her zaman iyi işler yapmak. Ligde, kupada ve Avrupa’da bizi zorlu sınavlar bekliyor” dedi.

Haberin Devamı

Bornova’ya tam not

Geçtiğimiz yıl ilk kez çıktığı Avrupa Kupası mücadelelerini de Atatürk Spor Kompleksi’nde oynayan uçan adamlar bu sene de kupa mücadelesinde aynı salonu tercih etti. Göztepe Hentbol Takımı’nın, Yunanistan ekibi PAOK ile mücadelesini izlemek için maça gelen Bornovalı sporseverler’de sarı kırmızılı ekibe büyük destek verdi. Bu büyük desteğe Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’da ortak olarak uçan adamların yanındaydı. Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi ise bu önemli organizsyon için herkesten tam not aldı.

İşte rakipler

AEK (Yunanistan), Berchem (Lüksemburg), Dynamo Victor (Rusya), Eurofarm Rabotnik (Makedonya), Fyllingen Bergen (Norveç), IBV Vestmannaeyjar (İzlanda), Krasnodar (Rusya), Madeira Andebol (Portekiz), Potaissa Turda (Romanya), Povazska Bystrica (Slovakya), Ramhat Hashron (İsrail), Red Boys Differdange(Lüksemburg), Vise BM (Belçika), Zaporozhye (Ukrayna) ve Zrinjski Mostar (Bosna Hersek).