Ege Bornova’nın geleceğini birlikte planlayacağız

Bornova’nın geleceğini birlikte planlayacağız

25.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Bornova için fikrim var” sloganı ile gerçekleştirdiği mahalle gezilerine Çamdibi ile devam etti.

Bornova’nın geleceğini birlikte planlayacağız

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Bornova için fikrim var” sloganı ile gerçekleştirdiği mahalle gezilerine Çamdibi ile devam etti. Tuna ve Koşukavak mahallelerini ziyaret eden Başkan İduğ, “Oturmak için bu göreve gelmedik. Hep sizlerle olacağız. Bornova’nın geleceğini birlikte planlayacağız” dedi.
Doğalgaza başvurun
Sokak sokak gezip yatırım yapılabilecek alanlarda incelemelerde bulunan Başkan İduğ, “Altınyıldız Sahası’nın olduğu alana, basketbol ve futbol sahası ile yüzme havuzu ve yürüyüş yolu yapmayı planlıyoruz. Taç Sanayi Sahası olarak da bilinen Tatlı Mustafa Sahası’nın da eksiklerinen kısa sürede giderilecek” diye konuştu. Koşukavak Mahallesi’ndeki vatandaşın doğalgazla ilgili sorularını yanıtlayan Başkan İduğ, İzmirgaz yetkileri ile yaptıkları anlaşmayı hatırlattı, “Yeter ki siz abonelik başvurularınızı yapın. Biz olabilecek en kısa sürede doğalgazların bağlanmasını sağlayacağız. Talep ettiğiniz ATM’ler için de bankalarla gerekli görüşmeleri yapıp uygun yeri göstereceğiz” dedi.