Ege En centilmen Göztepe

En centilmen Göztepe

08.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig’in 38. haftasında bugün iç sahada İttifak Holding Konyaspor’u konuk edecek olan Göztepe ligin en centilmen takımı olarak dikkat çekiyor. 65 sarı kart, 2 kez de çift sarıdan kırmızı kart gören direkt kırmızı kart ile cezalandırılmayan İzmir temsilcisi, Fair Play listesinde zirvede yer alıyor

En centilmen Göztepe

Süper Lig’de deplasmanda Fraport Tav Antalyaspor zaferinin ardından bugün saat 20.30’da başlayacak karşılaşmada İttifak Holding Konyaspor’u ağırlayacak Göztepe, ligdeki en centilmen takım olmanın mutluluğunu yaşıyor.
Çıktığı 37 müsabakada 65 kez sarı kart gören Göz Göz, 2 kez çift sarı karttan ihraç edilse de direkt kırmızı kart görmedi. 21 takımlı ligin Fair Play listesinde başı çeken İzmir temsilcisinde Obinna 11 sarı kart, bir de kırmızı kart görerek sarı kırmızılıların en fazla kart yiyen ismi oldu. Göztepe formasını en çok giyen oyunculardan Gassama, Burekovic, Tripic ve Zulj bir defa sarı kart görürken, Adis, Ideye, Esiti ve Halil iki kez sarı kart ile cezalandırıldı.
Eski dostlar buluşuyor
Ligde 3 maçtır bileği bükülmeyen Göztepe, bugün İttifak Holding Konyaspor’u konuk edecek. Gürsel Aksel Stadı’nda Arda Kardeşler’in yöneteceği karşılaşma ligdeki diğer maçlarla aynı saatte, saat 20.30’da başlayacak.
Mihojevic’in sakatlığının sürdüğü sarı kırmızılılarda Titi’den sonra Tripic de hafta başında takımdan ayrılmıştı. Sezonun son 3 haftası öncesi puan tablosunda rahat konumda olan iki ekipten 9. sıradaki Göztepe’nin 51, 11. Konyaspor’un ise 45 puanı bulunuyor. Göz Göz, bu randevuyla eski teknik patronu İlhan Palut’a da rakip olacak.

Yazarlar