EgeGenç hakimin şahitliğini yaptı

Genç hakimin şahitliğini yaptı

04.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç’un kızı hakim Fatma Seyran Tunç hayatını Mühendis Ramazan Burak Öztürk ile birleştirdi.

Genç hakimin şahitliğini yaptı

Karşıyaka Vilayet Evleri’nde düzenlenen nikah töreninde çiftin nikah şahitliklerini ise Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Necip Kalkan ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu yaptı. Mehmet Sadık Tunç, “Çocuklarımızın nikahına katılıp bizleri onurlandıran yargıtay başkanı, değerli büyüğümüz Mehmet Akarca, milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Necip Kalkan, İzmir Esnaf Odaları Başkanı Zekeriya Mutlu ve değerli konuklarımıza teşekkürler” şeklinde konuştu. 

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar