Ege Göz Göz’e Tomas da ilaç olamadı!

Göz Göz’e Tomas da ilaç olamadı!

11.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Art arda 9 maçtan yenik ayrılan ve kümede kalma umutlarını iyice tüketen Göztepe’de Teknik Direktör Stjepan Tomas’a yönelik eleştiriler artmaya başladı. Sarı kırmızılılarla dördüncü maçında da puanla tanışamayan teknik patron tepki topladı

Göz Göz’e Tomas da ilaç olamadı

Spor Toto Süper Lig’de art arda 9 maçtan yenik ayrılan ve kümede kalma umutlarını iyice tüketen Göztepe’de Teknik Direktör Stjepan Tomas’a yönelik eleştiriler artmaya başladı. Sarı kırmızılılarla dördüncü maçında da puanla tanışamayan Tomas, oyuncu tercihleri, oyun planı ve yaptığı değişikliklerle tepki topladı. Teknik adamlık deneyimi çok fazla olmayan Hırvat çalıştırıcının kariyeri de istediği gibi gitmedi. Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediye, Çaykur Rizespor ve Başakşehir’de yardımcı antrenörlük görevinin ardından 20 Kasım 2019’da Antalyaspor’da teknik direktörlük dümenine geçen Tomas, Antalyaspor’da altı Süper Lig maçında galibiyet alamamıştı. 1 Ağustos 2020’de Çaykur Rizespor ile anlaşan 45 yaşındaki Tomas, 18 lig müsabakasında beş kez sevinirken, Nestor El Maestro’nun yerine göreve geldiği Göztepe’de de dört maçta 0 çekti.

Haberin Devamı

‘Maalesef olmadı’

Göztepeli futbolseverler yönetimi istifaya çağırırken, Tomas’a da eleştiri oklarını yöneltti. Tercih olarak kafa karıştıran teknik patron, Göztepe’nin ligde kalma macerasında camianın umudunu koruyamadı. Hırvat teknik adam Kayseri maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Hak etmedik kaybetmeyi. Maçın başında basit hatadan gol yedik ardından iyi bir reaksiyon gösterdik. Çok fırsatlar kaçırdık. 90 dakika boyunca pes etmedik, mücadele ettik ve pozisyonlara girdik ama olmayınca olmuyor. Pozisyonumuz net penaltıydı, izledim. Maalesef olmadı, çok üzgünüz” diye konuştu.

Son aday Alim Emiroğlu

Göztepe’de kulüp hisselerinin çoğunu elinde bulundurup önceki hafta 8 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevinden istifa eden Mehmet Sepil’in kulübü kime devredeceği merak konusu olmayı sürdürüyor. Danimarkalı iş adamı Rasmus Ankersen ve Fenerbahçeli yönetici Hulusi Belgü’nün talip olduğu Göztepe için İzmir’de faaliyet gösteren bir inşaat firması da tekrar gündeme geldi. İş insanı Alim Emiroğlu’nun da kolları sıvadığı belirtilirken görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.