Ege “İzmir’in Kuzey Yıldızı” tanıtıldı

“İzmir’in Kuzey Yıldızı” tanıtıldı

03.08.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ekmas Sportif Faaliyetler A.Ş. ilk yatırımı Menemen FK’yı medya temsilcilerine tanıttı. Group Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, “Hedefimiz; tüm kurumlarla barışık, söylem ve eylemleriyle insanlarla el ele yürüyen bir organizma olmak” dedi

“İzmir’in Kuzey Yıldızı” tanıtıldı

İzmir’de inşaat, otomotiv, mühendislik, turizm, AVM, sigorta, spor ve medya sektörlerinde faaliyet gösteren Ekmas Group bünyesinde kurulan Ekmas Sportif Faaliyetler A.Ş.’nin ilk yatırımı olan Menemen FK, Swiss Otel’de düzenlenen toplantıyla medya temsilcilerine tanıtıldı. Ekmas Group Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Ekmas Group Genel Müdürü İlkay Çimentepe, Ekmas Sportif Faaliyetler CEO’su Barış Orhunbilge ve Menemen FK Başkanı Bahri Ekmekçioğlu’nun ev sahipliğindeki toplantıda Menemen FK “İzmir’in Kuzey Yıldızı” olarak lanse edildi. Toplantıya TSYD İzmir Şubesi Başkanı Bahri Okumuş ve İZVAK Başkanı Ali Erten de eşlik etti. 

Haberin Devamı

‘Bu daha başlangıç’ 

CEO Barış Orhunbilge, “Bizim hedefimiz Türk sporunda, toplumla iç içe yaşayan, sosyal projeler sayesinde İzmir’e olan borcunu ödeyen, farklı bir noktaya konumlanmak ve hep orada kalmak. Bu nedenle marka sloganımızı Kuzey Yıldızı olarak belirledik” dedi. Orhunbilge, “İzmir’de doğup büyüyen Ekmas Group, şimdi de bu kente olan bağlılığı ve sevgisini gösteriyor. Menemen FK bunun sadece bir ayağı. Yatırımlarımız devam edecek” diye konuştu. Ekmas Group Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ise, “Hedefimiz; toplumla iç içe yaşayan, tüm kurumlarla barışık, söylem ve eylemleriyle insanlarla el ele yürüyen bir organizma olmak” dedi.