Ege Karabağlar FK tarih yazıyor

Karabağlar FK tarih yazıyor

21.02.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

İzmir Süper Amatör Lig D Grubu’nu namağlup tamamlayan ve adını Play Off’lara yazdıran Karabağlar Futbol Kulübü’nün başarısı dikkat çekti. Başkan Nejat Kunal, “Rotamızı Bölgesel Amatör Lig olarak belirledik. Hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz” dedi

Karabağlar FK tarih yazıyor

İzmir Süper Amatör Lig D Grubu’nu namağlup lider bir şekilde tamamlayan ve adını Play Off’lara yazdıran Karabağlar Futbol Kulübü, harika bir istatistik ortaya koydu ve kırılması güç bir rekor kırdı.
Toplam 9 takımın yer aldığı grupta rakiplerine karşı çıktığı 16 maçta 13 galibiyet ve 3 beraberlik elde eden İzmir temsilcisi, attığı 44 golle de iddiasını ortaya koydu.
Kalesinde ise yalnızca 12 gol gören Karabağlar, en yakın rakibi İzmir Büyükşehir Belediyespor’a da 10 puan fark atmayı başardı. 2 sezondur bileği bükülmeyen Karabağlar, toplam 35 maçtır yenilgi yüzü görmüyor. Karabağlar, Play Off’larda Ödemişspor, Çeşme Belediyespor, Asarlık Gençlik, Ege Üniversitesi GSK ve İzmir BŞB’yle mücadele edecek.
‘Destek bekliyoruz’
Başkan Nejat Kunal, “Tüm ekibim her şeyin en güzelini hak ediyor. Art arda iki sezonda namağlup şampiyonluk yaşadık. Kırılması güç rekorlara imza attık. Artık rotamızı Bölgesel Amatör Lig olarak belirledik. Kentimizden daha fazla destek ve ilgi görmeyi çok istiyoruz. Şampiyonluklarımıza yenilerini ekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.