Ege KARGEM’li öğrencilerden örnek başarı

KARGEM’li öğrencilerden örnek başarı

11.08.2017 - 03:21 | Son Güncellenme:

Karşıyaka Belediyesi  Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM) öğrencileri, lise ve üniversite sınavlarında elde ettiği başarılarla dikkat çekti

KARGEM’li öğrencilerden örnek başarı

Karşıyaka Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM) öğrencileri, lise ve üniversite sınavlarında elde ettiği başarılarla dikkat çekti. Ücretsiz kurslarla LYS’ye hazırlanan gençler; tıp, hukuk ve mühendislik gibi fakültelere yerleşti. TEOG sonuçları da yüzleri güldürdü. KARGEM’le LYS’ye hazırlanan 200 öğrencinin yüzde 94’üniversiteyi kazandı. İlk 1000’de yer alan Deniz Güvenal, Dokuz Eylül Üniversitesi’nde psikoloji; ilk 4 bindeki Hasan Irmak Dene ise Ankara Üniversitesi’nde hukuk eğitimi almaya hak kazandı.
‘Gurur duyuyoruz’
Disiplinli bir eğitim sürecinin ardından TEOG sınavını başarıyla geçen öğrenciler; Fen Lisesi, Atatürk Lisesi, Bornova Anadolu Lisesi, 60. Yıl Anadolu Lisesi, İzmir Kız Lisesi ve Atakent Anadolu Lisesi gibi en gözde okulları kazandı. Tüm öğrencileri tebrik eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Çocuklarımızın elde ettiği örnek başarılarla gurur duyuyoruz” dedi.

Yazarlar