Ege Modern TIR garajı

Modern TIR garajı

22.07.2018 - 00:20 | Son Güncellenme:

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, kamyon ve tır garajı projesini tamamlandı. Tesis ile şoförler artık rahat edecek, konforlu konaklama imkanına kavuşacak

Modern TIR garajı

Kentin uzun süredir ihtiyacı olan kamyon ve tır garajını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde düzensiz parklanmaya neden olan, gerek kötü görüntüsü gerekse sıkışıklığa meydan vermesi nedeni ile kent trafiğini olumsuz etkileyen tır ve kamyonları düzenli bir park alanına kavuşturuyor. Kısa süre sonra hizmete girecek olan tır garajında modern park ve konaklama imkanına ek olarak, şoförler için çeşitli sosyal alanlar da bulunuyor.

Haberin Devamı

Trafik sıkışıklığı bitecek

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Taşımacılık sektöründe hizmet veren esnafımızın en büyük ihtiyaçları arasında olan projemizi tamamladık. Artık hem kamyon ve tır’ların şehir merkezinde oluşturdukları trafik sıkışıklığının önüne geçilecek hem de vatandaşlarımızın bu yöndeki şikayetleri ortadan kalkacak” dedi.

Bozburun Mahallesi yakınlarında yaklaşık 45 dönüm arazi içerisinde yapılan park; 99 tır, 60 kamyon ve 49 otomobil kapasitesine sahip olarak inşa edildi. Bodrum ve zemin kat olmak üzere 1.350 metrekare kapalı alana sahip tesis toplamda 2.278 metrekare alana kuruldu.