Ege Narlıdere’ye müjde

Narlıdere’ye müjde

15.08.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Karabağlar ve Narlıdere’de yurttaşlarla bir araya geldi. Karabağlar’da, Eskiizmir Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne konuk olan Kaya, talepleri dinledi.

Narlıdere’ye müjde

Kibar Mahallesi Muhtarı Sedat Yegül’ü ziyaret eden Kaya, muharrem ayı münasebetiyle Karabağlar Erenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yapılan Aşure ve Lokma Hayrı etkinliğine de katıldı.
Narlıdere’de Çamtepe Mahallesi esnafıyla kahvaltıda buluşan, mahalle muhtarı Ali Kemal Bülbül’ü ziyaret eden Kaya, istekleri dinledi. Ardından, Narlıdere Kent Konseyi’nden, ilçenin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Narlıdere Şubesi ile Ilıca Mahallesi esnafını da ziyaret eden Kaya, Sahilevleri Balıkçı Barınağı’na giderek Narlıdere Su Ürünleri Kooperatifi’nin üyelerinin taleplerini aldı.
Rekreasyon alanı
Narlıdere’de Huzur Mahallesi Mithat Paşa Caddesi üzerinde bulunan, İzmirlilerin Mavi Yeşil Restoran olarak bildiği alanın Gençlik ve Spor Bakanlığı’na tahsisinin yapılması için çalışmaların başlatıldığını açıklayan Kaya, mülkiyeti Hazine’ye ait olan 44 bin metrekarelik yeri rekreasyon alanı olarak değerlendirmeyi düşündüklerini söyledi, “Burada yeşil alanı daha da artırarak, eğitim, spor ve rekreasyon alanları yapılabilir. Gençlerimizin iş veya okul saatleri dışındaki zamanlarını değerlendirebilecekleri, nezih ve kaliteli bir alan tesis edilebilir” dedi.