Ege Nereden nereye!

Nereden nereye!

21.03.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Aytemiz Alanyaspor’a da kaybedip son düzlüğe girilirken umutlarını tüketen Göztepe’de maç sonrası tribünlerden tepkiler yükseldi. Sarı kırmızılı taraftarlar kaleci İrfan Can’ın reaksiyon göstermesini eleştirdi, Portekizli eldiven Beto’nun maç kaybettikten sonraki hüznünü hatırlattı

Nereden nereye

Spor Toto Süper Lig’de evinde Aytemiz Alanyaspor’a da 2-0 kaybeden ve üst üste yedinci maçından puansız ayrılan Göztepe umutlarını tüketirken, diğer yandan da maç sonrası yaşanan gerginlikle sarsılmıştı. Sarı kırmızılı taraftarların bitiş düdüğünden sonra protestoları yükselmişti. İzmir temsilcisinde kaleci İrfan Can Eğribayat, bir anlık sinirle stadyumda bulunan seyircilere tepki gösterince tansiyon iyice artmıştı. Güvenlik güçleriyle birlikte takım arkadaşları 23 yaşındaki file bekçiyi sakinleştirmeye çalışmış ve oyuncuyu soyunma odasına götürmüştü. Bu olay, sosyal medyada da büyük ses getirdi. Göz Göz’de üç sezon forma giydikten sonra takımdan ayrılan 39 yaşındaki Portekizli eldiven Beto’yu özlediklerini dile getiren taraftarlar, “UEFA Kupası zaferi yaşamış, her şeyden önce profesyonel olan Beto işine sadıktı” paylaşımları yapıldı.

Haberin Devamı

‘İnanıyorum’

Futbolcuların aleyhinde gösterilen tepkilere reaksiyon veren İrfan Can’ın ligin 12. haftasında Gürsel Aksel Stadı’nda oynanan ve kaybedilen İttifak Holding Konyaspor maçı sonrası yaptığı, “Yaptığım kurtarışların sonuca etki etmediği sürece bir anlamı yok. Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda, ilk golü bulma fırsatını yakalıyoruz ama bir türlü gol atamıyoruz” açıklaması hatırlatılırken, genç kalecinin yediği gol sayısı gündeme geldi. Göztepe’de Teknik Direktör Stjepan Tomas, “Rakibe karşı merkezi kapattık, hücuma çıktık ancak pozisyonları sonuçlandıramadık. Önümüzde 8 maç var ve ben bu takıma inanıyorum. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağız. Çünkü biz iyi bir takımız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Abramovic bombası

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin ardından karşılaştığı ağır yaptırımlar sonrası Chelsea macerasını noktalayan Roman Abramovic’in Türkiye’ye yerleşmek istediği iddia edildi. İngiltere’de Telegraph’ın haberine göre Rus milyarder futboldan kopmak istemiyor ve İzmir’in köklü kulüplerinden Göztepe’yi satın almak için adım attı.