Ege Üç yıllık bütçeye onay

Üç yıllık bütçeye onay

29.10.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kuşadası, Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nin ekim ayı olağan meclis toplantısına ev sahipliği yaptı. 2024, 2025 ve 2026 mali yılı bütçesi 7 milyon 100 bin lira olarak kabul edildi.

Üç yıllık bütçeye onay

Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nin 2024, 2025 ve 2026 mali yılı bütçesi 7 milyon 100 bin lira olarak oybirliğiyle kabul edildi.  

Haberin Devamı

Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nin ekim ayı olağan meclis toplantısı Kuşadası’nda yapıldı. Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur yönetiminde yapılan toplantıda, birliğin 2024, 2025 ve 2026 mali yılı bütçesi görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi. Bütçe 7 milyon 100 bin lira olarak belirlendi. Toplantıda 2023 yılı ek bütçesi oybirliğiyle karara bağlanırken, birliğin 2024 yılı çalışma programı da kabul edildi. Toplantıda, Adıyaman Yaylakonak Belediyesi’nin birliğe üyelik başvurusu da kabul edildi. 

Verimli geçti 

Çalışma programına ve bütçeye verdikleri güven için birlik üyelerine teşekkür eden Başkan Batur, aynı anlayışla ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini söyledi, “Bütçemizin hayırlı olmasını diliyorum. Kıyı Ege Belediyeler Birliği olarak belediyelerimizin sesi olmaya, onların sorunlarını çözülmesi noktasında gerekli tüm çalışmaları yapmaya ve üyelerimizi desteklemeye devam edeceğiz” dedi. Kıyı Ege Belediyeler Birliği Encümen Üyesi ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de, “Böyle güzel bir eğitim ve toplantı için Kuşadası’nı tercih ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Toplantı, çok faydalı ve eğitici geçti” diye konuştu. 

Haberin Devamı

Kente kazandırılacak

Kemeraltı’nın yok olmaya yüz tutmuş gizli değerleri olan eski binalarına tadilatla yepyeni kimlikler kazandıran İzmir’in tarihi ve kültürel yapısına Bahar Lions Üyesi Neval Hallaç ve eşi Kamuran Hallaç’tan destek geldi. TARKEM’in restorasyonunu gerçekleştirdiği Kemeraltı Hatuniye Meydanı’nda yer alan yapı, İzmir’in kültür yaşamına kazandırılıyor. Hallaç çifti, yapı içerisinde yer alan çok amaçlı etkinlik salonunun teftişine 50 bin lirayla katkıda bulundu; mensubu olduğu Bahar Lions’a armağan etti. ● YUSUF ÇINAR