EgeUrla’da eşsiz Ege mutfağı hikayesi

Urla’da eşsiz Ege mutfağı hikayesi

02.06.2024 - 00:01 | Son Güncellenme:

Türk mutfağının özünü koruma misyonunu üstlenen Filiz, yeni kampanyası #BuYemekSenin-Hikayen kapsamında Urla’da gastronomik bir deneyim yaşattı.

Urla’da eşsiz Ege mutfağı hikayesi

İlk durak Urla’nın meşhur Deveci Kahvesi oldu. Malgaca pazar alışverişi ile devam eden etkinliğin bir sonraki durağı olan Urla Cooking Class’ta davetliler, pazardan aldıkları ve bahçeden topladıkları malzemeleri Filiz Makarna ve Mardin Bulguru çeşitleriyle birleştirerek yemek hikayelerini yazdılar. Öğle yemeğinde ise; Urla ve Mübadil Mutfağı Uzmanı Şef Dilek Yetkiner’in hazırladığı Ege mutfağı menüsü deneyimlendi. Hiç Urla’nın Kurucusu Duygu Özerson Elekdar’ın Urla’da başlayan yolculuğunu da aktardığı etkinlikte Barilla Türkiye Pazarlama Direktörü Selcen Tokgöz Özkan da Filiz olarak Türk mutfağının özünü koruma adına üstlendikleri misyonu ve Filiz’le #BuYemekSeninHikayen mottosunun amacını anlattı. Akşam Green Michelin Yıldızlı Hiç Urla’da Dilek Yetkiner ve Hiç Urla ekibinin hazırladığı deneyim menüsü sunuldu.

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar