Eğitim Astalavista (Hasta La Vista) Ne Demek? Astalavista Ne Anlama Gelir, Türkçesi Nedir?

Astalavista (Hasta La Vista) Ne Demek? Astalavista Ne Anlama Gelir, Türkçesi Nedir?

16.03.2021 - 16:24 | Son Güncellenme:

Astalavista kelimesi özellikle yabancı filmlerden aşina olunan bir kelimedir. Fakat kelimenin yabancı olması sebebi ile anlamı çoğu kişi tarafından bilinmez. Astalavista kelimesinin orijinali aslında hasta la vista şeklindedir. Astalavista (hasta la vista) ne demek? Astalavista ne anlama gelir, Türkçesi nedir? Tüm detayları ile derledik.

Astalavista (Hasta La Vista) Ne Demek Astalavista Ne Anlama Gelir, Türkçesi Nedir

Astalavista kelimesi çoğunlukla duyduğumuz kelimelerden biridir. anlamını çoğu insan bilmez. Hasta la vista kelimesi İspanyolca bir kelime olması ile bilinir. Okunduğu gibi yazılmasından dolayı astalavista olarak yazılsa da aslında hasta la vista şeklindedir.

Haberin Devamı

Astalavista (Hasta La Vista) Ne Demek?

Astalavista kelimesinin orijinal yazımı hasta la vista şeklindedir. İspanyolca da bu kelime okunurken h harfi okunmaz bu sebeple de astalavista olarak kullanılmaktadır. Bu kelime İspanyolcadır. Türkçe anlamı ise kendine iyi bak, görüşürüz şeklindedir.

Astalavista Ne Anlama Gelir, Türkçesi Nedir?

Astalavista Türkçe anlamı görüşmek üzere, görüşürüz, elveda anlamlarına gelmektedir. Kelime İspanyolcadır. Özellikle filmlerde sıklıkla duyulan bu kelimenin doğru yazılışı ise hasta la vista şeklindedir. Genelde kendine iyi bak anlamında da kullanılmaktadır. Hasta la vista günlük yaşamda da kullanılmaktadır.