Eğitim "Balı Alınmış Petek" bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada "Balı Alınmış Petek" yanıtları

"Balı Alınmış Petek" bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada "Balı Alınmış Petek" yanıtları

03.05.2021 - 21:39 | Son Güncellenme:

Severek ve eğlenerek çözülen bulmacaların birçok çeşidi bulunmaktadır. Her bulmacanın da kendine has soruları ve soru tipleri bulunmaktadır. Bu soru çeşitleri arasında balı alınmış petek sorusu da bulunmaktadır. Peki, balı alınmış peteklere ne denmektedir? Bu sorular ile hangi tip bulmacalarda karşılaşılmaktadır? Cevap kaç harften meydana gelmektedir? İşte, balı alınmış petek hakkında verilen cevaplar ve harf sayıları.

Balı Alınmış Petek bulmaca cevabı nedir Harf harf bulmacada Balı Alınmış Petek yanıtları

Balı alınmış petek soruları çengel bulmacalar ile kare bulmacalarda sorulmaktadır. En sevilen bulmacaların vazgeçilmez soruları arasında bu soru tipleri bulunmaktadır.

Balı Alınmış Petek Bulmaca Cevabı Nedir?

Balı alınmış petek sorusunun cevabı altı harften alışmakta ve içerisinde üç adet sesli harf bulundurmaktadır. Üç adet a sesini barındıran bulmaca sorusunun doğru cevabı "kavara" olacaktır. Kavara kelimesi balı alınmış petek anlamına gelmektedir. Kavara kelimesinden başka bu sorunun karşılığına gelen başkaca bir cevap bulunmamaktadır.

Harf Harf Bulmacada Balı Alınmış Petek Yanıtları

Balı alınmış petek sorusunun cevabı harf harf bulmacalarda geçen kavara kelimesine karşılık gelen bir cevaptır. Yani altı boşluklu sorulara bu cevap rahatlıkla verilebilmektedir.

Yazarlar