Eğitim Cüzzamlı Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'cüzzamlı' Yanıtları

Cüzzamlı Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'cüzzamlı' Yanıtları

04.05.2021 - 17:04 | Son Güncellenme:

Bulmacalar boş vakitlerde hem beyin egzersizi hem de insanların kendini geliştirmesi için oldukça faydalıdır. Bulmacalarda sorulan her kelimenin cevabını bilmek oldukça zordur. Cüzzamlı bulmacalarda sıklıkla sorular soruların başında yer almaktadır. Cüzamlı bulmacasının kaç cevabı bulunmaktadır? Cüzamlı bulmacasının cevapları kaç harflidir? Cüzamlı bulmacasının cevabı nedir? Sizler için cüzamlı bulmacasının cevaplarını derledik.

Cüzzamlı Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada cüzzamlı Yanıtları

Cüzamlı bulmacasının iki farklı cevabı bulunmaktadır.

Cüzamlı Nedir?

Bulmacalarda kelimelerin eş anlamlıları sorulmaktadır. Bulmacalarda soru olarak verilen kelimelerin anlamını bilerek eş anlamlılarını bulmak daha kolaydır. Cüzam hastalı hansen mikroorganizmasının yol açtığı bir hastalıktır. Bu hastalık sinir sistemi ve deriyi başta etkilemekle birlikte bulaşıcı bir hastalıktır. Cüzam hastalığını taşıyan insanlara cüzamlı denmektedir. Cüzam hastalığı aynı zamanda lepra hastalığı olarak da bilinmektedir. Cüzamlı kelimesinin iki tane eş anlamlısı bulunmaktadır.

Beş Harfli Cevaplar

Cüzamlı bulmacasının beş harfli bir adet cevabı bulunmaktadır. Cüzamlı bulmacasının beş harfli cevabı abraş kelimesidir.

Altı Harfli Cevaplar

Cüzamlı bulmacasının altı harfli bir adet cevabı bulunmaktadır. Cüzamlı bulmacasının altı harfli cevabı alaten kelimesidir.