Eğitim 'Hint Bademi' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'Hint Bademi' Yanıtları

'Hint Bademi' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'Hint Bademi' Yanıtları

06.05.2021 - 02:00 | Son Güncellenme:

Hint bademi bulmaca severlerin son günlerde en merak ettiği kelimelerdendir. Bulmaca çözmeyi sevenlerin son günlerde sıkça karşılaştığı sorulardan biri de Hint bademi olmaktadır. Aslında cevabı oldukça bilinen bir ürün olsa da bilmeyenler için bir muamma olan Hint bademi ne demek? Hint Bademi' bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada 'Hint Bademi' yanıtlarını sizler için derledik.

Hint Bademi Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada Hint Bademi Yanıtları

Bulmaca çözmek boş zamanların değerlendirilmesi açısından faydalı bir oyundur. Özellikle hafızayı güçlendirmesi nedeniyle her yaş için zevkle yapılan bir beyin egzersizi olarak da görülmektedir.

Haberin Devamı

 Hint Bademi' Bulmaca Cevabı Nedir?

 Hint bademi bulmacalardaki zor sorulardan biridir. Hint bademi sorusuyla çengel, kare, anagram gibi farklı bir çok bulmacada karşılaşılmaktadır. Hint bademi sorusunun bulmacalarda karşılık gelen yanıtına kakao yazılmalıdır. 

 Harf Harf Bulmacada 'Hint Bademi' Yanıtları

 Hint bademi sorusuna karşılık gelen cevap sayısı 5 harftir. Bazı bulmaca sorularının farklı harflerde cevaplara sahip olması rastlanılan bir durumdur. Fakat Hint bademi sorusunun bulmacalardaki cevabı 5 harflidir. Bulmacada Hint bademi sorusuyla karşılaşıldığında 5 harfli cevap kakao olmalıdır.