Eğitim Kırılan Anahtar Nasıl Çıkarılır? Kilit İçinde Kalan Anahtar Parçası Nasıl Çıkar?

Kırılan Anahtar Nasıl Çıkarılır? Kilit İçinde Kalan Anahtar Parçası Nasıl Çıkar?

31.05.2021 - 01:26 | Son Güncellenme:

Kilitli bir kapıyı açmak için kullanılan anahtarlar çok zorlamayla kırılabiliyor. Kırılan anahtarların nasıl çıkarılacağı internet üzerinde çok aranan bir bilgidir. Kilit içerisinde kalan anahtar parçalarının kolayca çıkarılma yöntemleri, internet üzerinde kişiler tarafından araştırılabiliyor. Kırılan anahtar nasıl çıkarılır? Kilit içinde kalan anahtar parçası nasıl çıkar? Kırılan anahtarın çıkarılmasıyla ilgili detayları derledik.

Kırılan Anahtar Nasıl Çıkarılır Kilit İçinde Kalan Anahtar Parçası Nasıl Çıkar

Kilit içerisinde kırılan anahtarlar, çilingirler tarafından kolayca çıkarılabiliyor. Kilit içerisinde kalan anahtar parçacıkları, güçlü bir mıknatıs yardımıyla kilit içerisinden çıkarılabilir.

Haberin Devamı

 Kırılan Anahtar Nasıl Çıkarılır?

 Günlük hayatta herkesin başına gelebilecek bazı durumlar bulunuyor. Kişiler evlerinin veya iş yerlerinin kapısını kilitlerken veya açarken anahtarı kırabiliyor. Kilitlerin eskimesi ve paslanması sonucunda anahtarlar kilit içerisinde kırılabiliyor. Kırılan anahtarlar kapının tüm açılma olanakları ortadan kaldırıyor. Kırılan anahtarlara karşı yapılacak olan hamleler kişilerce araştırılıyor. Kırılan anahtarları çıkarmak için kilidi açmak gerekiyor.

 Normal şartlarda bireyler kilidi tek başına açamıyor. Kilidi açmak için genellikle çilingir işleriyle uğraşan kişilere başvuruluyor. Kırılan anahtarları çıkarmak için kişilerin tek başına uygulayacağı bazı yöntemler de bulunuyor. Kişiler güçlü bir mıknatıs bulabiliyorsa, mıknatısla kilit içerisinde kalan anahtar parçacıklarını çekebilir. Her ne kadar zor bir işlem olsa da, pek çok kişi tarafından değerlendirilen bir yöntemdir.

Haberin Devamı

 Kilit İçinde Kalan Anahtar Parçası Nasıl Çıkar?

 Kilit içinde kalan anahtar parçasını çıkarmanın bazı yöntemleri bulunur. Kilit içinde anahtar parçaları kaldıysa, kişiler bir yağ yardımıyla anahtar parçacıklarını çıkarmaya çalışabilir. Uygulanacak olan tüm çıkarma yöntemleri, olumlu sonuçlar verebilir. Büyük uğraşlar sonrasında anahtar parçacıkları çıkarılamıyorsa, mutlaka çilingirlerden yardım alınmalıdır. Çilingirlerde kapılarla ilgili tüm ekipmanlar bulunur. Çilingirler sahip oldukları ekipmanlarla, kilit içerisinde kalan tüm anahtar parçacıklarını kolayca çıkarabilir. Kişiler kendi başına kapı kilitlerini çok zorlamadan, çilingir çağırması önerilir.