Eğitim Nail Art Ne Demek, Türkçesi Nedir? Nail Art Nasıl Uygulanır?

Nail Art Ne Demek, Türkçesi Nedir? Nail Art Nasıl Uygulanır?

08.11.2021 - 04:13 | Son Güncellenme:

Kozmetik alanında üretilen ürünler özellikle bayanlar tarafından oldukça fazla tüketilmektedir. Bu ürünler bakımına önem veren ve güzel görünmek isteyen bayanların tercihleri arasında ilk sırada yer almaktadır. Bu ürünlerden biri de ojeler olmaktadır. Renk renk çeşide sahip olan ojeler tırnakların güzel görünmesini sağlayan bir ürün olarak belirtilmektedir. Peki, nail art ne demek, Türkçesi nedir? Nail art nasıl uygulanır? İşte, nail art uygulaması hakkında bilinmesi gereken detaylar.

Nail Art Ne Demek, Türkçesi Nedir Nail Art Nasıl Uygulanır

Nail art uygulaması tırnaklara yapılan bir tırnak süsleme işi olarak belirtilmektedir. Bu uygulama sayesinde tırnaklara farklı renk ve desenler uygulanabilmektedir.

Nail Art Ne Demek, Türkçesi Nedir?

Nail art Türkçe karşılığı, tırnak süsleme sanatı olarak açıklanmaktadır. Nail art uygulaması ile tırnakların daha güzel ve bakımlı görünmesi sağlanmaktadır. Özel bir fırçası bulunan bu uygulama evde de kolayca yapılabilmektedir. Bu uygulama için oldukça fazla renk ve desen seçeneği bulunmaktadır.

Nail Art Nasıl Uygulanır?

Nail art yapımına öncelikle tırnak bakımı yapılarak başlanmaktadır. Tırnaklara manikür işlemi yapıldıktan sonra baz oje sürme aşamasına geçilmesi gerekmektedir. Tırnaklara şeffaf bir oje ince bir tabaka halinde uygulanmaktadır. Bu oje kuruduktan sonra süsleme aşamasına geçilmektedir. Bu aşamada istenilen şeklin verilmesi için ince uçlu fırçaların kullanılması gerekmektedir. Tırnaklar süslendikten sonra son aşamada koruyucu oje sürülerek işlem tamamlanmalıdır. Bu sayede nail art uygulaması uzun süre tırnaklarda kalabilmektedir. Bu şekilde tırnaklar gösterişli ve güzel bir görünüme sahip olmaktadır.