Eğitim Sığınma Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

Sığınma Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

21.07.2022 - 01:19 | Son Güncellenme:

Bulmacaların en önemli ve zevkli özelliklerinden bir tanesi bilinmeyen bir sorunun yanıtının bulunmasıyla alınan haz duygusudur. İnsanlar bilinmezlikleri öğrenerek genel kültür seviyelerini artırması sayısal ve harf bulmacaları ile sağlamaktadır. Bir bulmacanın hızlı çözülmesi kültür ve bilgi seviyesinin artırılması ile mümkün olmaktadır. İşte, merak edilen tüm detaylar.

Sığınma Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

Türkçe de sözcük dağarcığı oldukça geniştir. Bir sözcüğün eş anlamlısı, zıt anlamlısı genellikle yanıtı istenen sorular arasında yer almaktadır.

Haberin Devamı

 Sığınma Bulmaca Cevabı Nedir?

 Bazı dillerde kullanılan sözcükler diğer dillere olduğu gibi geçmiştir. Bazı sözcüklerin kökleri öz dil içerisinde yer almasına rağmen farklı dillerden de aynı anlama gelen sözcükler de kullanılmaktadır.

 Sığınma sözcüğü herhangi bir tehdit karşısının kişinin kendisini koruma altına alma çabası olarak tanımlanmaktadır. Sığınma sözcüğünün 3 adet eş anlamlı kelimeleri İltica, busunç ve iyaz olarak ifade edilmektedir.

 Sığınma Bulmaca Cevabı Harf harf Bulmacada 

 Br kelimenin birden fazla eş anlamlı sözcükleri vardır. Bunlar bulmaca içerisinde harf sayısına göre belirlenmiştir. 6 harfli ise İltica veya busunç 4 harfli ise iyaz olarak yazılmalıdır.