Eğitim TED, 10 bin kişiyle Anıtkabir’i ziyaret etti

TED, 10 bin kişiyle Anıtkabir’i ziyaret etti

11.10.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Türk Eğitim Derneği (TED), Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılı ile TED’in 95. yılı dolayısıyla 10 bin mensubuyla dün Anıtkabir’i ziyaret etti.

TED, 10 bin kişiyle Anıtkabir’i ziyaret etti

Aralarında TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, öğrenciler, bağışçılar, mezunlar, öğretmenler ve veliler ile akademisyenlerin yer aldığı 10 bin kişilik heyet, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakıp saygı duruşunda bulunmasının ardından Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti.

Haberin Devamı

Selçuk Pehlivanoğlu, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayarak, şunları yazdı: “Maddi olanakları yetersiz ancak başarılı öğrencilere verdiğimiz burslar ile bugüne kadar 50 bin çocuğun yaşamını aydınlattık. Bu yıl yaşadığımız Kahramanmaraş depremlerinde ebeveyn kaybı yaşayan bine yakın çocuğumuzun iyi bir eğitim almasını sağlamayı da boynumuzun borcu olarak görüyoruz. Bursiyerlerimiz, bağışçılarımız, öğretmenlerimiz, akademisyenlerimiz, sporcularımız, öğrencilerimiz, velilerimiz, gönüllülerimiz ve mezunlarımız ile binlerce bireyden oluşan TED Ailesi olarak huzurunuzdayız ve daima sizin gösterdiğiniz yolda yürümeye devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin nice yüzyıllarca payidar kalmasını diliyoruz. Ruhunuz şad olsun. Saygı ve minnetle.”