Ekonomi Bu yılki gündem ‘rağmen’ olacak

Bu yılki gündem ‘rağmen’ olacak

25.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Her yıl araştırma ve pazarlama sektörlerindeki global yeniliklerin dünya ile eş zamanlı paylaşıldığı Araştırmada Yenilikler Konferansı bu yıl 5 Haziran’da DasDas İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Bu yılki gündem ‘rağmen’ olacak

Bu yılki konferansın teması ‘rağmen’ olacak. Yapılan açıklamada, “İklim krizine, ekonomik göstergelere, siyasal belirsizliklere ve yapay zekânın getirdiği tüm soru işaretlerine ‘rağmen’ dönmeye devam eden dünyamızda ‘rağmenler’ aslında bir turnusol kâğıdı görevini üstleniyor. Bu yıl ki konferansımızda ‘rağmen’ turnusol kağıtlarını, her biri kendi alanında uzman yerli/yabancı konuşmacı isimlerle birlikte, farklı olaylara/konulara daldıracağız” ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Geliri bağışlanacak

Başkanlığını Ipsos CEO’su Sidar Gedik’in yapacağı konferanstan elde edilen gelirin tamamı, her yıl eğitim alanında bir projeyi desteklemek üzere bir kuruluşa bağışlanıyor. Geçtiğimiz sene Kahramanmaraş depremlerinden en çok zarar gören şehirlerden biri olan Hatay’da İhtiyaç Haritası’nın gerçekleştirdiği konteyner kentte yer alan topluluk merkezinin oluşumuna destek olmak için bağışlanmıştı. Bu yıl elde edilecek gerilin ise Payda Derneği ve Doğanşehir Fen Lisesi’ne bağışlanacağı belirtildi.

Yazarlar